Vjenčana fotografkinja Nadia Meli postala je nova ambasadorica u Europi

Tvrtka Nikon Europe B.V. predstavlja vjenčanu fotografkinju Nadiju Meli asa kao ambasadoricu asa u Europi. Sada je ova energična žena postala dio kolektiva fotografskih fotografa: oni nastoje savladati najnovije tehnologije i pozorni su na trendove društvenog života, što im pomaže da što točnije odražavaju svoje doba.

Pregled i testni snimci iz 850

Fotografska oprema

Nadia je rođena u Italiji, ODRASLA u Njemačkoj, a danas živi u engleskom gradu Brightonu. Neko vrijeme fotografija joj je bila samo hobi, sve dok 2010. godine, na zahtjev prijateljice Nadije, nije snimila fotografiju svog vjenčanja. Epizoda je pokrenula Nadijinu brzu karijeru profesionalnog fotografa vjenčanja i oblikovala vlastiti stil.

Nadine pristup odražava njezinu viziju i kreativnu svrhu: utjeloviti osjećaj pripadnosti. Najviše je fasciniraju drugi ljudi i ono što im se događa. Fotograf svoj zadatak vidi u hvatanju trenutaka tuđeg života u originalnim, romantičnim, jednostavnim i organskim slikama.

Nikon

Tijekom 2023. godine Nadia je paralelno s fotografiranjem vjenčanja vodila radionice namijenjene fotografima i osmišljene kako bi im pomogla da pronađu vlastiti kreativni pogled, a ne samo stil rada.

“Moj kreativni pristup može se sažeti u četiri riječi: radost, iskrenost, intimnost, život”, kaže Nadia. – To je pogled na svijet koji želim izraziti na svojim fotografijama. Koristio sam se tehnikom Interneta gotovo od samog početka svog profesionalnog rada, a to mi je pomoglo da oblikujem i razvijam autorski rukopis. Čast mi je sudjelovati u programu ambasadora u Europi, zajedno s izvanrednim majstorima fotografije”.

Fotografska oprema

Na ovogodišnjem sajmu asa, Nadia je jedna od prvih u Europi dobila priliku testirati novu kameru bez zrcala asa 7, kao i leće asa 35 asa/1.8 Ace i ACE 24-70 Ace 4 ACE.

“Koristio sam kameru za fotografije 7 i objektive serije 7 na nekoliko vjenčanja ovog kolovoza, testirajući novu tehniku u različitim situacijama.”. Gdje god snimate: u zatvorenom ili na otvorenom, na jakom dnevnom svjetlu, u sumrak ili noću – ovaj foto Sustav pruža izvrsnu kvalitetu slike i uspješno snimanje u bilo kojem svjetlu. Osim toga, ima malu težinu i tihi zatvarač, tako da su vjenčani fotografi mogli samo sanjati o takvoj tehnici. Jako se radujem nastavku rada s oceanom”.

Fotografska oprema

O Nadi Meli

Nadia Meli rođena je u Italiji, a odrasla u Njemačkoj. Sada fotografira ceremonije vjenčanja u raznim europskim zemljama. Snimila je stotine vjenčanja širom svijeta, a njezin je rad objavljen u brojnim časopisima i internetskim blogovima. Zahvaljujući posebnom stilu snimanja koji se odlikuje prirodnošću i iskrenošću, Nadia je postala poznata fotografkinja u svom području. Od 2015. vodi radionice i internetske tečajeve na kojima se usredotočuje na stvaranje kreativne vizije kod fotografa i pomaže im u pronalaženju vlastitog umjetničkog stila.

Prava na sve slike © Nadia Meli

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: