Vakuumski brtvilo ACE-ACEA020: pomnožite rok trajanja S deset

Jesen je vrijeme berbe. Dakle, želim zadržati zelje, jabuke, povrće svježe i mirisno do najhladnijih zimskih dana. Zamrzavanje, konzerviranje — sve je već korišteno i učinjeno, ali želite nešto savršenije. Vakuumski brtvilo Ina-Ina 020 omogućuje vam novi pristup pitanju očuvanja hrane. Tako se, na primjer, svježe evakuirano meso može ostaviti u hladnjaku tjedan i pol, bez rizika da nakon tog razdoblja dobijete pokvareni i opasni proizvod po zdravlje.

Redmond

Vakuumski brtvilo asa-asa 020

Sve je krajnje jednostavno: jednostavno stavite proizvode u posebnu plastičnu vrećicu, stegnite otvoreni kraj u škripac pakiranja i pritisnite gumb “Start”. Sve ostalo je stvar tehnologije; usisavanje traje samo nekoliko sekundi. Pakiranje u potpunosti eliminira mogućnost kontakta s kisikom, a time i oksidaciju proizvoda, stoga se povećava njihov rok trajanja.

ZADRŽATI DUŽE, IĆI DALJE

Znatna korist od Ina-Ina 020 donijet će onima koji više vole kuhati za buduću upotrebu. Tako možete napraviti nekoliko jela odjednom, a zatim ih u dijelovima zatvoriti u vakuumske vrećice. Kao rezultat toga, u hladnjaku će uvijek biti spremna i — što je najvažnije-svježa hrana.

Vakuumsko pakiranje je također pouzdano! Koristeći laminirani karton prilikom pakiranja, uvijek ćete biti sigurni da se sendviči, na primjer, neće naborati ili raspasti neprocjenjivo tijekom piknika .

I koliko ste često čistili djetetov ruksak od ostataka ručka jer se aktovka koristila za klizanje niz tobogan ili igranje nogometa? S hranom upakiranom u vakuum, takav problem neće ni nastati, ali sam ručak će zadržati netaknutu svježinu.

NAJVIŠE, NAJVIŠE TEHNOLOGIJE

Bez upotrebe vakuumskog brtvila, AS-AS-AS 020 nemoguće je kuhati jela koristeći najmoderniju sous vide tehnologiju od Fr. sous-vide . Ova metoda temelji se na dugoj toplinskoj obradi proizvoda na relativno niskim temperaturama 50-60. Zahvaljujući tome moguće je postići dva cilja: prvo, proizvodi se ravnomjerno zagrijavaju po cijelom volumenu, nikada ne izgaraju i ostaju sočni. I drugo, što je značajnije, oni zadržavaju strukturu na razini staničnih membrana. To znači da se hrskavo povrće ne pretvara u pire krumpir i ne gubi vitamine, A u mesu i ribi nema denaturacije i uništavanja proteina.

NE SAMO KUHINJA

Područje kućanske primjene Ina-Ina 020 nije ograničeno na kuhinju. Prije izleta u prirodu ili putovanja, gadgete, dokumente, pribor za prvu pomoć, šibice itd., koji se boje vlage, možete spakirati u zapečaćene vrećice. U najmanju ruku, stvari se neće vlažiti i nećete se brinuti o njima sve do odredišta. Usput, čak i mali odjevni predmeti, poput vunenih džempera, mogu se vakuumirati za dugotrajno skladištenje — insekti neće doći do zatvorenih vrećica, a same stvari zauzet će puno manje prostora na policama nego inače.

Prednosti vakuumskog brtvila možete procijeniti već danas — vakuumski brtvilo ISA-IAA020 dostupno je za narudžbu na službenim stranicama proizvođača.

Obrada proizvoda

Povijest industrijskih vakuumskih strojeva započela je 1960-ih. U početku su bili glomazni i skupi, pa se evakuirana hrana pripremala, na primjer, za svemirske ekspedicije. Od 1970-ih tehnologija je pronašla primjenu u restoranskom poslu, a pristupačni vakuumski brtvila za kućanstvo pojavila su se na tržištu kućanskih aparata tek posljednjih godina.

Iz naziva usisavača postaje jasno načelo njegovog rada — uređaj u potpunosti ispumpava zrak iz pakiranja, nakon čega ga hermetički zatvara. Zbog nepostojanja kontakta s kisikom, ovako zapečaćeni proizvodi zadržavaju svježinu nekoliko puta duže kada se čuvaju u hladnjaku, a kada se zamrznu, njihovi datumi isteka postaju izuzetno dugi.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: