Usisavač je dostupan u tri boje-kako bi odgovarao boji noktiju domaćice

Legenda postaje još simboličnija.Azipa je udružio kreativne napore s profesionalcima u boji iz azipa kako bi legendarnom bežičnom usisavaču dao živahan i dinamičan novi stil. Limited Edition of Animas izlazi u tri sezonske boje i bit će Dostupan u maloprodaji od listopada. Model usisavača s interneta poznat je ne samo po svojoj snazi i svestranosti, već i po upečatljivom dizajnu i uzbudljivom rasponu boja. Mnogi dekorateri i dizajneri interijera koristili su Usisavač u uređenju prostora kao svijetli naglasak u boji, stvarajući kontrast ili naglašavajući interijer.

Electrolux

Svjetski lider u kućanskim aparatima, arenovka predstavlja jesensku kolekciju usisavača arenovka u partnerstvu s vodećom industrijom profesionalnih proizvoda za nokte Arenovka, poznatom po širokoj paleti nijansi s neobičnim imenima i aktualnim trendovskim kolekcijama.

Boja može puno reći o vašoj osobnosti, a na raspolaganju su vam nijanse poput “podebljane ljubičaste” “Ina – Ina!” , “Torta od šljiva” “Aimas, Aimas” i “Alcatraz … svijetli” “Aimas … aimas” potrošači mogu odabrati boju koja najbolje odgovara njihovom vlastitom stilu i njihovom Domu.

“Nevjerojatne boje i pojednostavljeni dizajn na internetu daju legendarnom električnom uređaju moderan štih.”. Svaka boja za ovu posebnu seriju usisavača nazire se pažljivo kako bi potrošačima pružila još jedan razlog da ponosno pokažu svoj usisavač”, kaže Charlotte Simonsson, direktorica marketinga kategorije mali kućanski aparati, Hrvatska.

“Boja, stil i kreativnost su ono što predstavlja našu suradnju.”. Lak za nokte savršen je način za dodavanje sjajnog sjaja bilo kojoj aktivnosti, čak i čišćenju!””kaže Suzi Vaiss-Fischmann, izvršna potpredsjednica i kreativna direktorica za oceane.

Činjenice:

· 3 nove boje u seriji Ace: “Aceas – Aceas!“ “Muir, Muir on the Wall“ “Alcatraz…Rocks”.

* Bežični usisavač s punjivom baterijom.

* 2 u 1: s odvojivim ručnim ručnim usisavačem za čišćenje namještaja i svih površina.

* Izvrsna kvaliteta sakupljanja prašine i dugo radno vrijeme zahvaljujući snažnoj 18-voltnoj litijskoj tehnologiji.

* Četka se okreće za 180 stupnjeva za izvrsnu upravljivost.

* Veliki dizajn omogućuje pohranu na vidljivom mjestu.

* Mala težina i višenamjenska funkcija.

* Ciklonski sustav bez vrećica.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: