Ugrađeni aparat za kavu za kavu-kava u bijeloj boji

Aparat za kavu 835 za kavu iz tvrtke za kavu za kavu predstavljen je u liniji ugrađenih strojeva za kavu za kavu za kavu, stvoren je u Portugalu u skladu s europskim proizvodnim standardima i opremljen je s pet adaptera za kapsule i mljevenu kavu.

Maestro CLC 835 MC WHITE

Aparati za kavu AMAINA 835 Amaina sastavljaju se u vlastitoj tvornici Amaina u jednom od najljepših gradova Portugala – u Portu. Zapadnoeuropska proizvodnja i stroga kontrola kvalitete u svim fazama jamče ne samo visoku pouzdanost i dug životni vijek opreme, već i besprijekoran okus pića – uostalom, u Portugalu znaju kakva bi uistinu okrepljujuća kava trebala biti

U kompletu s aparatom za kavu nalaze se četiri adaptera za različite vrste kapsula: Ace, Ace, Ace i 44 Ace – Ace.

Osim toga, tu je i adapter za mljevenu kavu-ovo je sjajan način da uštedite na kupnji skupih kapsula i eksperimentirate s okusom pića, miješajući svoju jedinstvenu mješavinu zrna različitih sorti i različitih stupnjeva pečenja.

Također je prikladno da aparat za kavu omogućuje podešavanje temperature od 76 do 88 stupnjeva , količine i jačine kave: ekstrasilne, jake, srednje, lagane ili ekstra lagane.

Neće biti teško odabrati najprikladniju opciju za pripremu pića – okretni gumbi i staklena Upravljačka ploča osjetljiva na dodir odmah reagiraju na dodir.

Sve se informacije prikazuju na ČETVEROINČNOM LCD zaslonu s tekućim kristalima s jarko bijelim i crvenim pozadinskim osvjetljenjem.

Platforma na tri razine podesiva je po visini, samo je okrenite.

Ljubitelji cappuccina mogu koristiti cijev za pjenjenje mlijeka i pare, osim toga, vodu možete jednostavno zagrijati za pripremu čaja.

Volumen spremnika je jedna litra-to je dovoljno za pet obroka odjednom.

Aparat za kavu 835 Astina izrađen je od snježno bijelog stakla i nehrđajućeg čelika, što je ne samo lijepo, već i praktično, jer je briga o njemu vrlo jednostavna.

Sjajna površina nježno je naglašena elegantnim osvjetljenjem uređaja.

Dizajneri su osigurali prostrane pretince za odlaganje kave i pribora – kapsule i razni aditivi za piće lako se mogu smjestiti u dvije ladice sa strane i u jednu ladicu na dnu.

Visina aparata za kavu je 45 cm, zahvaljujući čemu se odozdo može nadopuniti drugom kompaktnom ugrađenom opremom visine 14 cm – na primjer, vakuumom ili grijačem posuđa.

Dobit ćete moderan praktični set ukupne visine od samo 60 centimetara.

Referentna maloprodajna cijena – 69 990 kuna

.

Aparat za kavu dostupan je i u crnoj boji.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: