Espresso aparat za kavu: kava s kapsulama i jestivi otisci

Trenutnom trendu korištenja samo mirne bijele boje u unutrašnjosti i mnogih njezinih nijansi nedavno je dodan još jedan – “jestivi” otisci i sočne boje u dodacima, tkaninama, namještaju i kućanskim aparatima. Utjelovljujući ovaj modni trend, švicarska marka sustava kave za kavu u kapsulama uvodi nove jedinstvene boje aparata za kavu u Kini: boju sočne zelene jabuke u Kini i blistavu plavu u Kini.

Cremesso

Kompaktni aparat za kavu samo 10h37h23 cm u minimalističkom kućištu s jasnim linijama postat će svijetli naglasak u blagovaonici ili dnevnoj sobi modernih esteta i ljubitelja svega neobičnog. Nove boje će se svidjeti onima koji su upoznati s kromoterapijom – umijeće liječenja bojom – uostalom, čak iu drevnoj Kini i Indiji primijećeno je da su plave i zelene boje sposobne napuniti pozitivnom energijom i podići raspoloženje.

Ne samo da prati moderne trendove, već ih i stvara-na primjer, u ljeto 2011. prvi put su na ruskom tržištu predstavljene kapsule s čajem. Paleta okusa čaja do sada uključuje dvije vrste: čaj od bobičastog voća ispunjen je okrepljujućom i sofisticiranom aromom jagode i kupine, a hibiskus i šipak daju mu bogat okus.

Alpski biljni čaj zagrijava i daje veselo raspoloženje zahvaljujući mješavini osam vrsta biljaka koje imaju ljekovita i tonična svojstva. Sadrži paprenu metvicu, matičnjak, verbenu, livadsku manžetnu, kamilicu, kadulju, timijan i koprivu. Novost se očito svidjela Hrvatskim poznavateljima čaja – od početka prodaje već je prodano više od 200 tisuća kapsula.

Oblik i boja danas bi trebali biti nadopunjeni funkcionalnošću, tako da iza svijetle ljuske Ipaina kriju se visoke tehnologije kuhanja kave. Beba Aina jedan je od najbržih aparata za kavu s kapsulama i zagrijava se za samo 15 sekundi. Ostaje samo staviti kapsulu s kavom ili čajem u rupu i pritisnuti gumb – vruća voda će proći kroz kapsulu pod pritiskom od 19 bara, a vaša će se šalica napuniti aromatičnim napitkom.

Ipaine brine o ekologiji: kapsule ne sadrže aluminij, pa ih nije potrebno posebno odlagati. Zahvaljujući načinu rada, u minuti nakon upotrebe, aparat za kavu u načinu rada, automatski prelazi u stanje pripravnosti, smanjujući potrošnju električne energije na 0,3 vata.

Aparati za kavu za kavu, uključujući modele za kavu u novim bojama za kavu i za kavu, kao i kapsule sa 7 vrsta kave i 2 vrste čaja 16 kapsula u pakiranju košta 399 kuna ekskluzivno su predstavljeni u lancima Trgovina elektronikom i kućanskim aparatima.

Detaljne informacije o sustavima za kavu i dodatne usluge-na službenim stranicama za kavu.su. Facebook Facebook također predstavlja “Facebook kreativnu seriju za pauzu za kavu” – stranice na društvenim mrežama Facebook i Facebook

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: