Super moćna mašina za mljevenje mesa 850: izbornik za prave muškarce!

Žene vole različite muškarce: snažne, strastvene, inteligentne, ambiciozne… ali većina jačeg spola ima jednu zajedničku sličnost: svi više vole delikatesno meso od bilo koje druge hrane.

Stroj za mljevenje mesa 850

Kako bi se na vašem stolu pojavila prava” muška ” jela: domaće kobasice, knedle i mesne pite, tvrtka Amapa stvorila je najmoćniju mlin za meso na tržištu amapa850.

Ovaj inovativni uređaj, snage 2500 vata, u samo jednoj minuti može pretvoriti 3,5 kilograma mesa u mljeveno meso! Ne samo da vam 850 štedi vrijeme, već se lako može nositi i sa najsloženijim-žilavim komadima. A ako se jedan od njih iznenada zaglavi unutra, ne morate rastavljati mlin za meso. Samo uključite način rada “obrnuto”: Noževi i preše icin 850 počet će se okretati u suprotnom smjeru i brzo riješiti ovaj problem.

Stručnjaci tvrtke Iasinia sigurni su da žene cijene temeljitost u svemu: od odnosa s suprotnim spolom do izbora tehnologije. Zbog toga su stvorili vrlo pouzdan model mlinca za meso-INTERNETI850. Izrađen je u Francuskoj od najtrajnijeg materijala — nehrđajućeg čelika. Možete biti sigurni da će Aepina850 služiti dugi niz godina, oduševljavajući Vas neprekidnim radom, a vaš odabranik-raznim omiljenim jelima.

Stroj za mljevenje mesa Aina850 odlikuje se elegantnim dizajnom, a sav pribor i kabel kompaktno su pohranjeni unutar kućišta, stoga se uz čestu upotrebu aina850 ne može sakriti u kuhinjskom ormaru.

Snažna i pouzdana brusilica za meso od nehrđajućeg čelika, 850, nezamjenjiva je stvar u kući u kojoj je čovjek. S njom možete biti sigurni da ćete samo vi pronaći put do srca voljene osobe.

Cijena stroja za mljevenje mesa 850: 10 999 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: