Strojevi za mljevenje mesa u Kini melju meso od grubog mljevenog mesa do lagane paštete

Zagreb, Hrvatska-tvrtka Ipaina predstavlja liniju moćnih električnih mlinova za meso za kućnu upotrebu. Novi model MK-MG1000, MK-MG1300 i MK-MG1500/1501 imaju visoke performanse i recikliraju do 0,8, 1,2 i 1,5 kg mesa u minuti, odnosno. Novosti se odlikuju jedinstvenim dizajnom mehanizma za rezanje, zahvaljujući kojem se meso ravnomjernije drobi, stvarajući željenu konzistenciju.

Panasonic
Mali kuhinjski aparati
Panasonic

Oštriji kunaovi površine noža i vijčanog alata omogućuju dobivanje visokokvalitetnog mljevenog mesa, a jedinstvena struktura unutarnjih mehanizama osigurava nesmetan rad uređaja. Komplet za svaku mlin za meso uključuje dodatne rešetke za razne mogućnosti mljevenja mesa – od krupnog mljevenog mesa za kotlete do lagane paštete, optimalne za prehranu djece. Svi metalni dijelovi brusilice, uključujući vijčani mehanizam, izrađeni su od izdržljivog nehrđajućeg čelika. Noževi za samooštrenje osiguravaju trajnost i pouzdanost uređaja.

Zahvaljujući svom klasičnom dizajnu i kompaktnoj veličini, nove brusilice za meso nazire se lako u bilo koji interijer i ne zauzimaju puno prostora. Tijelo brusilice za meso izrađeno je od visokokvalitetne plastike, a model ama-AMA1500 može se pohvaliti elegantnim prednjim poklopcem od nehrđajućeg čelika.

Inovativni razvoj korporacije za potrošačku elektroniku pruža najvišu kvalitetu kuhinjskih uređaja. Tvrtka pokušava učiniti sve kako bi kuhanje kod kuće postalo lakše i brže, podržavajući želju modernih ljudi da pravilno jedu i vode zdrav način života.

Kako bi domaćice mogle ugoditi domaćinstvu raznim jelima, tvrtka Iasnai nedavno je objavila “knjigu recepata za mlin za meso i mikser”. Sadrži brojne recepte za ukusna i zdrava jela koja se mogu pripremiti mlinom za meso, uključujući.h. razne kotlete, lazanje, peciva od kupusa, paštete i još mnogo toga.

Novi strojevi za mljevenje mesa mogu se kupiti u službenoj internetskoj trgovini za mljevenje mesa.

Ama-amama1000 – 3490 kuna

Ama-amama1300 – 4490 kuna

Ama-amama1500 – 5490 kuna

Ama-amama1501 – 4990 kuna

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: