Sokovnici za citruse: vječno ljeto

Pijenje soka je štetno ili zdravo? Stručnjaci neće doći do konsenzusa, ali činjenica da je svježe iscijeđeni sok korisniji od kupljenog soka jasna je čak i djeci. Ali ne samo da će imati okus soka od naranče, potreban je i za pripremu koktela na zabavama. Stoga mnogi Sokovnici za citruse ne izgledaju kao dosadni kućanski aparati, već kao svijetli i originalni Dodaci za zabavu.

Sokovnici

Odabrali smo sokovnike za različite ukuse kako bi svi mogli pronaći pravu opciju.

MALI, ALI UDALJENI

BOSCH MCP3000

Cijena: 1900 kuna.

Sokovnici

Kompaktni model od 25 vata s vrlo pristupačnom cijenom. Bijelo i žuto tijelo i svi dijelovi sokovnika izrađeni su od plastike. Uklonjivi spremnik za sok od 800 ml opremljen je mjernom skalom. Zahvaljujući automatskom uključivanju i isključivanju uređaja i obrnutoj rotaciji kada se pritisne konus, sokovnik djeluje učinkovito i daje veliki postotak cijeđenja soka. Izrazita karakteristika ovog modela je univerzalni konus za sve vrste agruma. Kao dodatne lijepe prednosti: svi uklonjivi dijelovi preše mogu se prati u perilici posuđa, kabel za napajanje je namotan i kompaktno pohranjen u posebnom odjeljku, gumirane noge dobro štite sokovnik od vibracija.

Što bih želio poboljšati?

Dodatni filter za sok bez pulpe ne bi škodio.

MOULINEX Citrus Press 3001

Cijena: 2600 kuna.

Mali kuhinjski aparati

Kompaktni model atraktivnog dizajna U crveno-bijeloj shemi boja. Snaga – 30 vata, volumen uklonjivog spremnika za sok-600 ml, tijelo je izrađeno od plastike. Sokovnik je opremljen obrnutim i automatskim uključivanjem i isključivanjem, što vam omogućuje maksimalno cijeđenje soka iz vašeg omiljenog voća. Poklopac štiti uređaj od prašine i prikladan je za pohranu.

Uključena su dva filtra. Za pripremu soka bez pulpe koristi se metalni filtar koji se postavlja između konusa i plastičnog filtra.

Svi uklonjivi dijelovi sokovnika mogu se prati u perilici posuđa. Još jedan plus za kompaktnu pohranu je prisutnost pretinca za kabel za napajanje.

Što bih želio poboljšati?

Da je snaga veća, proizvođač bi dobio gotovo savršen model.

ODMAH U ČAŠU

REDMOND RJ-903

Cijena: 2500 kuna.

Mali kuhinjski aparati

Moderan i elegantan model u crnoj boji s velikom snagom od 100 vata i niskom razinom buke. Sokovnik je dizajniran za dobivanje soka od naranče, grejpa, limuna i drugih agruma. Za to je model opremljen s dvije konusne mlaznice različitih veličina, što je vrlo povoljno. Prešu karakterizira izravna opskrba sokom u čaši i sustav “kap-stop”. Uključen je filtar od nehrđajućeg čelika za dobivanje napitka bez pulpe. Kao i prethodni modeli, Iasni-903 pokreće se jednostavnim pritiskom na konus.

Svi uklonjivi dijelovi sokovnika mogu se prati u perilici posuđa, za mrežni kabel predviđen je praktični pretinac za odlaganje, zaštitni poklopac osigurat će zaštitu od prašine. Osim toga, proizvođač se pobrinuo za sigurnost svojih kupaca u slučaju nepravilne montaže modela, opremivši prešu funkcijom zaključavanja.

Što bih želio poboljšati?

Funkcija kretanja unatrag u ovom modelu bila bi vrlo korisna.

SVIJETLA BEBA

OURSSON JM1001

Cijena: 2490 kuna.

Sokovnici

Sokovnik za sokovnik dizajniran je za sve vrste agruma. Za dobivanje soka od plodova različitih veličina predviđena su dva univerzalna konusa. Mrežasti filter od nehrđajućeg čelika omogućuje vam podešavanje zasićenosti gotovog napitka pulpom. Izravna opskrba sokom u čaši, prikladan izljev i sustav “kap-stop” sprječavaju da sok dođe na radnu površinu ili pod.

Učinkovit rad modela osigurava snaga od 85 vata i sustav automatskog uključivanja isključivanja.

Za zaštitu od prašine koristi se poseban plastični poklopac.

Što bih želio poboljšati?

Mogućnost pranja uklonjivih dijelova sokovnika u perilici posuđa olakšala bi postupak njege ovog modela.

DODAJTE ČELIK

KAMBROOK ACJ400

Cijena: 3000 kuna.

Tehnika pića

Model s izdržljivim kućištem od plastike i nehrđajućeg čelika. Potrošnja energije uređaja je mala-40 vata. Set uključuje dvije mlaznice u obliku konusa za voće različitih veličina, uz pomoć kojih neće biti teško iscijediti sok čak i od mandarine. Zahvaljujući filtru za pulpu, gotov napitak bit će što čišći. Sve je krajnje jednostavno: za početak rada dovoljno je pritisnuti polovicu voća na instaliranu mlaznicu. Automatsko isključivanje događa se ako uklonite voće iz mlaznice. Sok se dovodi izravno u čašu, što ubrzava proces njegove pripreme. Sustav protiv kapanja brine se o čistoći kuhinjskih površina, a uključeni plastični poklopac zaštitit će uređaj od prašine.

Što bih želio poboljšati?Za savršeno okretanje nedostaje funkcija kretanja unatrag.

ZA DOM, ZA OBITELJ

BRAUN Tribute CJ3050

Cijena: 3000 kuna.

Mali kuhinjski aparati

Ovaj sokovnik za citruse sigurno će sjediti na vašem kuhinjskom pultu zahvaljujući gumiranim nogama.

Potrošnja energije-60 vata, kućište je izrađeno od plastike. Volumen uklonjivog spremnika za sok 1,25 L omogućuje vam pripremu svježeg napitka za nekoliko ljudi odjednom. Diplomiranje kapaciteta olakšat će određivanje njegove točne količine. Automatski sustav za uključivanje isključivanje i obrnuto olakšava upotrebu modela. Prikladan izljev sokovnika osigurava da se sok iz spremnika izravno dovodi u čašu, a sustav “kap-stop” sprječava njegovo prskanje.

ATINA3050 lako se rastavlja, svi uklonjivi dijelovi mogu se prati u toploj vodi pomoću uobičajenih tekućina za pranje posuđa. Poseban poklopac zaštitit će sokovnik od prašine u vrijeme kada se ne koristi. Funkcija isključivanja uređaja tijekom pregrijavanja služi kao dodatni plus.

Što bih želio poboljšati?

Bilo bi lijepo imati dodatnu mlaznicu konusa za velike plodove.

SNAŽAN I UČINKOVIT

Princess 202351

Cijena: 6600 kuna.

Tehnika pića

Ovaj je model pogodan za obradu malih i srednjih agruma. Sa 160 vata, sokovnik ne stvara puno buke i vibracija. Ručka za pritisak, opremljena neklizajućom plastičnom podlogom, pomaže da se plod čvrsto stisne uz konus. Ovaj raspored osigurava visok prinos soka iz jednog voća. Automatsko uključivanje i isključivanje sokovnika i izravno unošenje soka u čašu olakšavaju rad s njim. Uključen je metalni mrežasti filter za pripremu napitka bez pulpe. Preša se lako rastavlja, uklonjivi dijelovi mogu se prati u perilici posuđa.

Što bih želio poboljšati?Dodatna konusna mlaznica za veće plodove jednostavno je potrebna.

TEKUĆE ZLATO

BORK Z-800

Cijena: 25 990rub.

Tehnika pića

Takav sokovnik naglasit će status vlasnika i skladno se uklopiti u najsofisticiraniji interijer.

Snaga je mala-120 vata, ali asinkroni motor omogućuje vam da dobijete sok bez puno napora. Potreban pritisak na konus stvara mehanizam poluge, tako da se motor pokreće glatko i automatski.

Konus je izrađen od lijevanog metala, a njegov dizajn uključuje dobivanje soka od svih vrsta agruma: od limete do grejpa. Uz pomoć dva filtera, dubokog i tankog, lako možete kontrolirati količinu pulpe u soku.

Dodatne pogodnosti stvara sustav izravne opskrbe sokom i funkcija “kap-stop”. Ugrađeni spremnik za sok ima volumen od 500 ml.

Svi uklonjivi dijelovi preše mogu se prati u perilici posuđa. Poseban plastični poklopac zaštitit će uređaj od prašine tijekom skladištenja. Sustav uključivanja uređaja neće dopustiti da sokovnik radi ako nije pravilno sastavljen, što jamči sigurnost i deklarirane performanse.

Što bih želio poboljšati?

Za takav novac trebala bi moći pjevati i plesati dok poslužuje sok.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: