Posuđe za posuđe ne boji se ogrebotina i čipsa

Robusni, otporni na ogrebotine, eliminiraju izgaranje hrane i stilski su dizajnirani-tako izgledaju lonci i tave za umake

Madera

. Dvije inačice unutarnjeg troslojnog neljepljivog premaza visoke čvrstoće Iphine na bazi titana u loncima i Iphine u loncima za pirjanje osiguravaju dugovječnost i otpornost na ogrebotine.

polaris_madera

Moderni premaz omogućuje vam da dinstate povrće u jelima od povrća bez dodavanja vode i pržite meso bez ulja – takav će ručak biti puno korisniji, jer će se količina masti smanjiti, a svi vitamini, minerali i elementi u tragovima proizvoda bit će sačuvani.

Posebno zadebljano dno od pet milimetara osigurava učinkovito, brzo i ravnomjerno zagrijavanje posuđa, što može značajno uštedjeti energiju i vrijeme tijekom kuhanja.

Cijela serija izrađena je od visokokvalitetnog lijevanog aluminija.

polaris_madera

Važan detalj koji čini lonce, kutlače, tave za pirjanje i tave za umake posebno udobnim za svakodnevnu upotrebu su ergonomske ručke presvučene oceanom koje ne klize i ne zagrijavaju se.

polaris_m

Uz većinu proizvoda u seriji nalazi se i stakleni poklopac otporan na toplinu s rupom za ispuštanje pare. Silikonski kuna osigurava čvrsto prianjanje na posuđe, a također štiti kunaove poklopca od usitnjavanja ako padnu. Osim toga, tave kolekcije imaju visoke stranice, što smanjuje ulje koje dolazi na površinu za kuhanje.

U kolekciji Amapa iz Amapa nalazi se šest komada, svi prikladni za bilo koju vrstu štednjaka, uključujući indukciju.

  • Lonac s poklopcem promjera 20 centimetara;
  • Lonac s poklopcem promjera 24 centimetra;
  • Žlica s poklopcem promjera 18 centimetara;
  • Grill tava promjera 26 centimetara;
  • Lonac s poklopcem promjera 20 centimetara;
  • Lonac s poklopcem promjera 24 centimetra;

Jamstvo proizvođača-dvije godine.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: