Novosti iz Interneta: tandem u čokoladi

Obrada proizvoda

Novi sokovnik 1866 u elegantnom aluminijskom kućištu opremljen je motorom od 700 vata, 2 brzine centrifuge i filtrom od nehrđajućeg čelika s finom mrežicom koji vam omogućuje da što učinkovitije iscijedite sok iz tvrdog i mekog voća. Zahvaljujući širokoj komori za hranjenje, povrće i voće možete uroniti u sokovnik u cjelini bez rezanja na komade, a veliki vrč za sok od 1,5 litre omogućit će vam da u jednom potezu napravite sok čak i za najveću obitelj.

Funkcija sigurnosnog zaključavanja, gumene noge i duljina kabela od 1,2 metra osiguravaju prikladnu i sigurnu upotrebu uređaja. Osim toga, svi uklonjivi dijelovi mogu se lako prati u perilici posuđa.

Philips

Blender 2094 ne samo da će vam pomoći diverzificirati jelovnik, već će uštedjeti i vrijeme i trud utrošen na kuhanje. Zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti – novost iz Interneta zamijenit će čitav arsenal kuhinjskih uređaja. Zahvaljujući snažnom motoru 750 vata , okretnom regulatoru brzine i oštrim noževima od nehrđajućeg čelika, Blender može podnijeti i najtvrđe proizvode.

Štoviše, opremljen je pulsnim načinom rada, tako da će novost s lakoćom usitniti led za osvježavajuće koktele i okrepljujući frappe. Uklonjivi nož i filter za voće prikladni su za pranje u perilici posuđa, a kabel se lako uvlači u poseban pretinac. Novi Blender 2094postat će nezamjenjiv pomoćnik u kuhinji.

Novi sokovnik i Blender iz kolekcije čokolade izvrstan je tandem za pripremu smussija, popularnih već nekoliko sezona: zahvaljujući snažnom motoru sokovnika, sada možete u nekoliko sekundi iscijediti sok od bilo kojeg voća i povrća, a voluminozni vrč blendera omogućuje vam miješanje velikih porcija pića u jednom potezu. Sada je još lakše pripremiti svoje omiljene koktele i dobiti poticaj vitalnosti i vitamina!

Uređaji iz kolekcije čokolade pojavit će se na ruskom tržištu u listopadu.

Preporučeni maloprodajni trošak sokovnika 1866 –

5 990 kuna

, BLENDER2094 –

5 890 kuna

.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: