Novi proizvodi iz Interneta

GK asa-Ina najavljuje prodaju na ruskom tržištu nove inačice slušalica asa-05 s poboljšanom žicom, kao i dodatnog pribora za najnovije slušalice u punoj veličini marke-zamjenjivi balansni kabel asa-asa – 3.0N7BL.

Slušalice

Fostex TE-05 BZ

Prva novost-dinamične slušalice u uhu, razvoj modela ACEPA-05. Nova verzija dolazi u dvije boje: crnoj i Brončanoj, a naziva se, odnosno, asa-05 ASA i ASA-05 asa. Riječ je o slušalicama visokih performansi s preciznim 8 mm upravljačkim programima koji pružaju precizan prijenos zvuka u širokom frekvencijskom rasponu, uključujući snažne basove.

Audio inženjering

Fostex TE-05 BK

Glavne prepoznatljive značajke asa-05 ASA i ASA-05 asa iz modela prethodnika su robusno aluminijsko kućište i nova žica koja uključuje slušalice. To je visokokvalitetni bakreni kabel bez kisika s ugrađenim mikrofonom i daljinskim upravljačem. Potonji vam omogućuje upravljanje dolaznim telefonskim pozivima i reprodukcijom glazbe.

Slušalice

Fostex

ET-H3.0N7BL

Još jedna novost za 2023. godinu je dodatni pribor za najnovije slušalice u punoj veličini – zamjenjivi balansni kabel za mine-mine 3.0N7BL. Uklapa se u dvije slušalice odjednom: IPA-610 i IPA-900 IPA -2-dinamični premium modeli u punoj veličini. Kabel ina-ina3.0 INA7 ina ima dvosmjernu vezu, dugačak je 3 metra i težak 120 grama. Sadrži 4-pinski konektor za povezivanje s uređajem za reprodukciju ili pojačalom.

Nove slušalice i kabel već su dostupni za kupnju u rasutom stanju u GC.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: