Novi proizvodi s interneta nagrađeni su nagradom Proizvod godine -2014

Odmah su tri nova proizvoda iz tvrtke Iasniki nagrađena ruskom nacionalnom nagradom za potrošačku elektroniku ” Proizvod godine-2014 “. Lideri u svojim kategorijama postali su: vaporizator lica Panasonic EH-SA31VP520, sokovnik Panasonic MJ-DJ01STQ i kamkorder Panasonic HC-W850.

Tehnika pića

Panasonic HC-W850.

Ovogodišnja nacionalna nagrada “Proizvod godine” održana je po 11. put u sklopu izložbe potrošačke elektronike Aisni&Co. Nadležni žiri, koji je uključivao predstavnike vodećih specijaliziranih publikacija i neovisnih stručnjaka, utvrdio je najbolje proizvode na ruskom tržištu audio, video, fotografija, računala, mobilnih i kućanskih aparata.

Ionski isparivač

EH-SA31 Nano Care

– pravo postignuće japanske nanotehnologije za njegu kože lica. Omogućuje profesionalnu njegu lica kod kuće na sličan način kao i tretmani u toplicama, vraćajući svježinu i dajući zdrav sjaj koži.

Panasonic

Panasonic EH-SA31VP520

Isparivač ina-INA31 može se koristiti u nekoliko svrha. Prvo je redovito vlaženje kako bi koža bila elastična i hidratizirana. Mlaz ionske pare sastoji se od nanočestica vode čiji je promjer toliko mali da lako prodire u pore kože i hrani je. Drugo, prethodno vlaženje prije čišćenja lica čini ga učinkovitijim. T.o. kožu možete navlažiti prije uklanjanja šminke, a tada će čišćenje biti dublje i kvalitetnije. Treće, ionizirana para ima ljekoviti učinak na kožu. Negativno nabijene čestice inhibiraju razvoj bakterija, sprječavajući osip i iritaciju.

Svi znaju koliko su zdravi svježi sokovi od voća i povrća, ali za njihovu pripremu potrebno je vrijeme. Snažni centrifugalni sokovnik

PanasonicMJ-DJ01STQ

lako se nosi s bilo kojim zadatkom. Za tvrdo i meko voće i povrće mogu se koristiti različite brzine centrifuge. Promjer otvora za punjenje od 75 mm propustit će čak i velike jabuke ili naranče, a čelična mreža s finom mrežicom lako se čisti. Prikladan izljev sokovnika kreće se u krugu od 120 stupnjeva, omogućujući uzastopno punjenje više šalica. Također se može dizati i spuštati ovisno o visini posuđa, a posebna funkcija “protiv kapanja” spriječit će prolijevanje soka. Tijelo sokovnika izrađeno je od nehrđajućeg čelika i posebne plastike otporne na prljavštinu.

Sokovnici

Panasonic MJ-DJ01STQ

Internet-video kamera

Panasonic HC-W850

– Novo 2014. Zahvaljujući dvije jedinstvene značajke-televizija

i “monitor za bebe” – korisnicima otvara temeljno nove mogućnosti. Internet vam omogućuje snimanje videozapisa u načinu “slika u slici” pomoću dodatne kamere sa strane LCD zaslona. Snimatelj može istovremeno snimati dvije scene npr. Funkcija “monitor za bebe” pomoći će roditeljima da gledaju svoje dijete pametnim telefonom, čak i dok su daleko od njega.

Tehnika pića

Panasonic HC-W850.

Nova kamera Ama850 ima ugrađeni ama-i-A s tehnologijom Ama ama koja vam omogućuje povezivanje sa pametnim telefonom bez prethodnog postavljanja, na primjer za daljinsko upravljanje video kamerom. Kamkorderi Ipremin850 dobili su potpuno novi objektiv, senzor i procesor slike, što je uvelike poboljšalo kvalitetu slike. Objektiv je opremljen s četiri skupine leća kojima upravljaju četiri motora, što rezultira najvišom razlučivošću i finim zumom u kompaktnim dimenzijama.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: