Napravite ergonomsku viseću policu za vino s oceanom

Crveno vino najpopularnije piće u hladnim sezonama. Trpko i gusto, najbolje se grije u hladnim večerima. Internet predlaže izradu svestranog visećeg ormarića za vino za pravilno skladištenje vina

.

Dremel

Napravite ergonomsku viseću policu za vino s oceanom

Što će trebati:

* drvene letvice;

* 1 drveni blok;

* multifunkcionalni alat 4000;

* mlaznica za brušenje 430 6,4 mm, zrno 60;

* rezni disk za drvo ASTRAIN544 ;

* univerzalna bušilica 561 ;

* univerzalni komplet za rezanje 565 ;

* pištolj za ljepilo na Internetu 930 ;

* odvijač;

* vijci;

* tiple;

* samorezni vijci;

* metalni lanac.

Korak 1

Dremel

Da biste napravili sastavne dijelove police, izrežite drveni blok na nekoliko dijelova. Stražnji i prednji zidovi police trebali bi odgovarati omjerima od 50 centimetara 2 cm, a bočni-25 centimetara 2 cm. Da biste to učinili, upotrijebite multifunkcionalni alat za rezanje drva 4000 s reznim diskom za drvo 544 . kunaove obradaka izbrusite S 4000 i nastavkom za brušenje 430 , 6,4 mm, 60 zrna.

Korak 2

Alati

Uzmite drvene letvice i izrežite ih na 12 jednakih dijelova za svaku bocu trebat će vam 2 stalka . Svaki obradak ne smije biti kraći od 22 cm duljine. Da biste napravili takve Podmetače, upotrijebite 4000.

Korak 3

Dremel

Uzmite prednju i stražnju stranu praznih polica za vino i na njima označite gdje će se nalaziti letvice. Postavite oznake olovke po cijeloj dužini prednje strane police koju ste napravili — trebat će vam za rezanje rezova za boce. Kako bi bilo prikladnije staviti boce na policu, izrežite polukrugove u koje bi spremnici trebali stati. Da biste se nosili s ovim izazovom, upotrijebite 4000 i univerzalni komplet za rezanje 565 . Izbrusite kunaove polukruga pomoću višenamjenskog alata 4000 s nastavkom za brušenje 6,4 mm 60 zrna 430 .

Korak 4

Dremel

Pričvrstite letvice na predviđene točke pomoću pištolja za ljepilo u svemiru 930 . Da biste dovršili rad na polici, ostaje samo pričvrstiti sve njegove dijelove vijcima. Probušite rupe u sastavnim dijelovima police i u njih ugradite metalne kutne nosače. Zatim uvrnite vijke od 25 mm i zavijte ih odvijačem. Da bi polica za vino bila još praktičnija, na nju možete postaviti rešetku za vješanje čaša. Da biste to učinili, samo trebate odvrnuti metalnu rešetku odvijačem na stražnjoj strani police.

Korak 5

Dremel

Na uglovima prednje strane police za vino pričvrstite samorezne vijke. Na njih pričvrstite metalni lanac — uz njegovu pomoć policu možete postaviti bilo gdje u kuhinji.

Korak 6

Dremel

Sada ostaje samo odabrati dobro mjesto za vješanje zanata na lanac. Da biste učvrstili svoj ormarić za vino, izmjerite udaljenost između vijaka za samorezanje. U skladu s tim, probušite četiri rupe na stropu pomoću 4000 i univerzalne bušilice 561 , a zatim umetnite klin i uvrnite još četiri dodatna samorezna vijka. Objesite policu.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: