Aparat za kavu za kavu: Napravite jaku kavu u dva broja s jednim gumbom

IPhone proširuje liniju potpuno automatskih aparata za kavu iPad novim modelima: iPad i iPad. Novi kompaktni uređaji, predstavljeni u nijansama “metalik”, lako će pripremiti svoje omiljeno piće za poznavatelje kave. Espresso ili lungo, cappuccino ili latte macchiato-bez obzira na piće, bit će jednako dobro kao i kava iz tradicionalnih talijanskih kafića.

Mali kuhinjski aparati
Mali kuhinjski aparati

Odabrat ću šalicu od pet veličina i pritisnuti “Start”.

Novi aparati za kavu na Internetu pripremaju aromatično piće u tren oka. Prvi korak-odaberite jednu od pet veličina šalice, drugi korak-postavite tvrđavu.

Osim standardnih okusa “vrlo osjetljivo”, “osjetljivo”, “srednje jačine” i “robusno”, Ice-ovi su opremljeni funkcijom Ice-a. Oni koji više vole vrlo jaku kavu moći će uživati u izvrsnoj kombinaciji snage okusa i bogatstva arome.

Tehnologija Interneta: Cappuccinator sam pronalazi šalicu

Stvaranje visoke, guste i bogate pjene cijela je umjetnost kojom se Stroj za kavu nazire do savršenstva. Šalica za šalicom cappuccina uvijek će biti okrunjena gustom mliječnom pjenom na radost poznavatelja kave.

Mlijeko se isporučuje izravno iz vrča za mlijeko i pjeni se cappuccinatorom. Na primjer, za klasičnu kavu s mlijekom može poslužiti i obično vruće mlijeko.

Aparat za kavu za kavu sadrži još elegantnije rješenje za pjenjenje mlijeka. Zahvaljujući sustavu Iphine, Cappuccinator u ovim modelima ugrađen je u dozator i nije vidljiv korisniku. Stoga, u aparatima za kavu u Kini, mlijeko posluženo iz vrča za mlijeko odmah pada u šalicu, koju više nije potrebno preuređivati i prilagođavati cappuccinatoru.

Bilo koji napitak koji koristi mlijeko, bilo cappuccino ili latte macchiato, može se napraviti pritiskom na samo jedan gumb. Pažnja prema detaljima obilježje je Amainea: u aparatima za kavu amaine dozator je podesiv po visini, tako da nije teško napraviti latte macchiato u prekrasnoj čaši visokoj 15 cm.

S jednim gumbom: mirisno će se skuhati i očistiti od mlijeka

Aparat za kavu iz serije Iphine profesionalni je barista u kućnoj kuhinji. Svaki detalj koji se koristi za izradu savršene kave.

Na primjer, keramički mlin za mljevenje kave u najmanji prah, tako da svako zrno daje svoj okus bez traga.

Sustavi ama i Ama odgovorni su za održavanje optimalne temperature i odgovarajućeg tlaka vode. I, naravno, što se tiče čistoće, televizor zadovoljava najviše standarde. Uz funkciju Iphine, dovoljan je samo jedan pritisak gumba za čišćenje sustava za opskrbu mlijekom.

Osim toga, funkcija samočišćenja nakon svake šalice Ipaina osigurava uvijek svježu vodu i čistoću u sustavu, kao i najintenzivniji okus i aromu pića.

Osim što priprema nevjerojatnu kavu, serija Ipaina odlikuje se i svojstvima uštede energije. Strojevi za kavu serije

električnu energiju koristite samo po potrebi.

Ako se stroj ne koristi određeno vrijeme, aktivira se patentirana funkcija automatskog isključivanja. Međutim, jednako je lako i brzo vratiti se na posao zahvaljujući snažnom protočnom grijaču koji trenutno

dovodi vodu na odgovarajuću temperaturu za kuhanje kave.

Dakle, s novim aparatima za kavu serije, ne samo da možete uživati u izvrsnoj kavi, već i uštedjeti energiju.

Nova serija strojeva za kavu na ruskom tržištu pojavit će se od rujna 2011. godine.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: