Multicooker M90: kuhajte s jednim gumbom

Visoka tehnologija i futuristički dizajn organski su se spojili u najnovijem razvoju inženjera asa— sporog kuhala ACE-ACE90. Zahvaljujući Touch Bar-u

i LCD zaslon u boji postao je vrlo jednostavan za upravljanje procesom kuhanja: dovoljan je lagani dodir prsta i multicooker počinje raditi.

m90

Programi

17 programa ugrađeno je u M90, koji automatiziraju gotovo sve načine kuhanja domaćih jela. Među mogućnostima multivarka postoje i uobičajeni načini rada za najpopularnija jela i programi kalibrirani posebno za rijetka ili teška jela za kuhanje na štednjaku.

Multicooker može kuhati na pari, pirjati i pržiti, kao i kuhati juhe, priloge, razna pića, jogurt, kuhati rižu i heljdu, napraviti pilaf, svježi sir, pa čak i sir.

Novosti:

  • “Kruh” – program kombinira cikluse provjere tijesta i pečenja,
  • “Klonulost– – rekreira” učinak kuhanja u ruskoj pećnici”,
  • “Pizza” – dizajnirana posebno za pravilno pečenje baze za pizzu i pripremu nadjeva, na programu je moguće ručno podešavanje vremena kuhanja u koracima od 5 minuta,
  • “Deserti” – preporučuje se za pripremu džemova od voća i bobičastog voća, džemova i konzervi, čokoladnih slastica i nekih slastica na bazi mlijeka ili vrhnja. Program uključuje ručno podešavanje vremena kuhanja u rasponu od 5 minuta do 4 sata
    Multivarka/m90/

    .

  • Program “Multipovar” raspon temperature proširio se od 35 do 170 televizora, vremenski raspon je od 5 minuta do 12 sati. Dakle, korisniku je na raspolaganju 28 mogućnosti ručnih postavki.

Multipovar je dizajniran da prilagodi bilo koji recept za automatsko kuhanje u multivarku-iz kuharice ili interneta. Na MULTIPOVARU možete kuhati pomoću sous vide tehnologije, kao i stvoriti najpovoljnije uvjete za ispitivanje kvasnog tijesta, pravilnu pripremu fonduea, pasterizaciju proizvoda.

  • M90 ima funkciju automatskog zagrijavanja gotovog jela s mogućnošću prethodnog isključivanja. Automatsko zagrijavanje možete onemogućiti i prilikom pokretanja programa i u bilo kojem trenutku njegovog rada. Ako tehnologija kuhanja ne predviđa potrebu za održavanjem temperature, automatsko zagrijavanje neće biti dostupno. Na primjer, jogurt se kuha na znatno nižoj temperaturi od programirane temperature zagrijavanja: na programu jogurt funkcija se ne uključuje.

Za mame

U kuharici priloženoj uz sporo kuhalo, poseban odjeljak posvećen je jelima koja se mogu davati djeci od trenutka početka komplementarne hrane do predškolske dobi.

Osim toga, multicooker CEPIN90 pogodan je za sterilizaciju posuđa metodom pare ili autoklavom – ova je opcija najrelevantnija za rukovanje bočicama za bebe, priborom za jelo, bradavicom.

Zdjela

m90

5-litarska zdjela ima keramički neljepljivi premaz Koreja – u njemu možete kuhati s minimalnom količinom ulja, a za neka jela potpuno ga odbiti koristiti.

Premaz zdjele ima izvrsna svojstva provođenja topline, a njega je vrlo jednostavna – zdjela se može prati ručno ili u perilici posuđa.

Zdjela je opremljena ručkama izrađenim od plastike otporne na toplinu, tako da je sada još prikladnije i sigurnije izvaditi vruću posudu iz multicookera.

3 iPhone-grijanje

U IPAINA M90 implementirana je tehnologija 3paina-grijanje-istovremeni rad donjeg, bočnog i gornjeg grijaćeg elementa.

Recepti za multicooker M90 mogu se naći

u slikovnici recepata

, koji je priložen uz svaki uređaj. Knjiga sadrži

200 recepata

, razvijen i testiran od strane tima kuhara na modelu M90.

Dostupni su i recepti

u mobilnoj aplikaciji “kuhanje s internetom”

.

Spori štednjaci

Jedan kompaktni multicooker IPAINA M90 može zamijeniti pećnicu, spor štednjak, aparat za jogurt, aparat za kruh i dvostruki kotao, što će uštedjeti obiteljske troškove kupnje uređaja i omogućiti vam da kuhinju ne zatrpate brojnim aparatima.

Korištenjem sporog kuhala smanjit ćete i troškove električne energije-IPHINE M90 troši minimalnu energiju i to čini samo tijekom pripreme jela.

m90

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: