Mini-pregled sporog kuhala za kuhale3197

Dvostruki grijaći element smješten na dnu sporog kuhala ima veliko korisno područje rada. Zbog toga se zdjela multicookera ravnomjerno zagrijava — bez hladnih i prevrućih područja. Dakle, ne stvaraju se zone pregrijavanja, a rizik od izgaranja je minimalan.

Mali kuhinjski aparati

Sporo kuhalo s tehnološkom tehnologijom 3197

SPECIFIKACIJE

Snaga: 860 vata.

Grijanje: tehnologija iPhone, Dvostruki Grijaći element na dnu sporog kuhala s velikom površinom grijanja, temperaturni raspon od 30 do 160 iPhone s.

Konstrukcija: uklonjivi gornji poklopac, O-prsten, ručka za sporo kuhanje, zdjela s ručkama koje se ne zagrijavaju, Duljina kabela 1,2 m.

Zdjela: petoslojna, debljina 6 mm, keramički premaz za keramiku, zapremina 5l.

Kontrola: veliki zaslon osjetljiv na dodir, odgođeni početak do 24 sata, odvojeni gumb za uključivanje zagrijavanja.

Pribor: mjerna čaša, plastična posuda za kuhanje na pari, knjiga s više od 80 recepata

Programi: 23 automatski-riža/ žitarice, kaša, pilaf, juha, jogurt kefir,jaja tjestenina, omlet, pića, Pizza, žele meso, pećnica, podgrijavanje, dinstanje/varivo, prženje, kuhanje na pari, pirjanje, pečenje, više kuhanja.

Sigurnost: zaključavanje protiv neovlaštenog uključivanja.

Jamstvo: 1 godina.

ZEMLJA PODRIJETLA: PRC.

Opis

Dvostruki grijaći element smješten na dnu sporog kuhala ima veliko korisno područje rada. Zbog toga se zdjela multicookera ravnomjerno zagrijava — bez hladnih i prevrućih područja. Dakle, ne stvaraju se zone pregrijavanja, a rizik od izgaranja je minimalan.

Automatski programi koji odgovaraju različitim metodama toplinske obrade imaju posebne postavke vremena i temperature, optimalne za pripremu širokog spektra jela: juha, žitarica, fermentiranih mliječnih proizvoda, želea, pizze, pirjanih, pečenih i prženih jela, deserta i drugih delicija.

Višeslojna zdjela debelih stijenki bolje zadržava i distribuira toplinu, što čini okus jela bogatijim. Osim toga, premaz za ocean ima poboljšanu otpornost na oštećenja i ogrebotine, a sama zdjela može se prati u perilici posuđa.

Kontrole na dodir omogućuju vam da lako odaberete željeni program, čiji je raspon vrlo širok: od kuhanja želea do omleta i pizze. Programi su podijeljeni u 2 skupine: specifični proizvodi i metode grijanja. Knjiga s receptima uključena u komplet pomoći će domaćici da u početku shvati kako koristiti programe.

Višeslojna zdjela, veliki izbor programa, jednostavan za rukovanje i njegu.

U kompletu nema posebnih žlica i lopatica za upotrebu

.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: