Internet: sve ostalo je kompromis

Priprema se za izlazak na tržište dizajnerska serija. Tehnika će se pojaviti u inačici bez ručki i u nijansama Opa Grafitno siva , Opa Crni opsidijan , opa dijamantno Bijela .

Električni paneli

Kombinirani parobrod 6860

Parni ormari

SPECIFIKACIJE:

Dimenzije: ugradnja u niše 60h60 cm.

Zapremina: 68l.

Snaga: vanjski generator pare od 3,3 kilovata.

Načini: kombinirano kuhanje para + visoka temperatura , kuhanje na pari, sous vide kuhanje, podgrijavanje,gornja donja toplina, gornja toplina, Donja toplina, intenzivno pečenje, tri načina pečenja, 280 automatskih programa, Funkcija pretraživanja automatskog programa. Program njege sušenje.

Kontrola: Touch Bar Ice s Ice zaslonom visoke razlučivosti.

Temperatura: sposobnost da se zagrije na 100-A-C u načinu pare.

Dizajn: 8 rupa za dovod pare u radnu komoru, para se stvara izvan komore, što sprječava stvaranje kamenca tehnologija oceana , reljefna površina radne komore od nehrđajućeg čelika presvučena zrakom.

Oprema: patentirana bežična termalna sonda za mjerenje temperature unutar posude za kuhanje, teleskopske vodilice s premazom za kuhanje, univerzalna posuda za pečenje s premazom za kuhanje, kombinirana kombinirana rešetka s premazom za kuhanje, bočne rešetke s premazom za kuhanje, 2 perforirane ladice od nehrđajućeg čelika, neperforirana ladica od nehrđajućeg čelika, Filter za masnoću, tablete za uklanjanje kamenca.

OCJENA: A.

Cijena: 499 000 kuna

Napa s ravnim kliznim panelom 3466/3496

Nape

SPECIFIKACIJE:

Dimenzije: 89, 5h34h27, 5 cm, promjer kanala 15 cm.

Značajke: kapacitet 550m3 h, tri načina rada + intenzivno s automatskim isključivanjem nakon 10 min.

Upravljanje: tipke s LED indikacijom.

Značajke: tehnologija IAS električni elementi skriveni iza glatke površine , LED svjetlo, metalni filteri za masnoću koji se mogu prati u perilici posuđa.

Cijena: 65.900 kuna

Indukcijske ploče

Električni paneli

Tehnologija TempControl

Posebni senzori prepoznaju svojstva materijala i otkrivaju temperaturu posude. Toplina se zatim automatski podešava tako da se hrana peče ravnomjerno i na konstantnoj temperaturi, bez obzira na to koliko je poklopac čvrsto pričvršćen za tavu.

Električni paneli

Načini rada: tri razine topline — 160, 200, 220 od. Nakon postizanja zadane temperature oglašava se signal.

Ugrađeni uređaji

Tvrtka Amaina proizvodi kućanske aparate u četiri boje: Amapa nehrđajući čelik , Amapa Crni opsidijan , Amapa dijamantno bijela i Amapa smeđa “Havana” . Ovisno o boji vaše kuhinje, jednostavno odaberete odgovarajući komplet.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: