Hladnjača361aina: visoka tehnologija za vaš dom

Ako tražite hladnjak koji kombinira elegantan izgled, visoku tehnologiju i održivost, onda pobliže pogledajte model ACERA361 ACERAE iz Acerae. Prije svega, vrijedno je spomenuti inovativnu tehnologiju senzora koja je razvijena u. Automatski regulira temperaturu u odjeljcima hladnjaka, nadoknađujući svako odstupanje od norme. Ako temperatura u odjeljku hladnjaka poraste, na primjer prilikom utovara puno hrane ili otvaranja vrata, posebni senzori će to odmah primijetiti i brzo vratiti optimalnu razinu temperature. Zahvaljujući tome, temperatura se obnavlja pet puta brže nego u uobičajenom hladnjaku, a zamrzavanje se događa za trećinu brže – uz smanjenje potrošnje električne energije za 30 posto.

Hladnjača361 Astrologija

Tehnologija ama-a distribuira hladni zrak iz odjeljka za zamrzavanje po cijelom volumenu hladnjaka, što eliminira pojavu mraza, a ama-a sustav neće dopustiti da kondenzacija ostane na zidovima hladnjaka. Za antibakterijsku zaštitu pobrinut će se filtar asa+, ovjeren od strane njemačkog Instituta za asa u Nirnbergu. Filtar pruža zaštitu bez upotrebe kemikalija i stvara najbolje uvjete za čuvanje svježih proizvoda; eliminira prijenos bakterija i pojavu neugodnih mirisa.

Napredna tehnologija u hladnjacima u hladnjaku omogućuje vam da hranu održavate svježom do 4 puta duže od uobičajenog skladištenja. Ne samo da će zadržati sve vrijedne hranjive tvari, već će i uštedjeti vrijeme: uostalom, proizvodi koji se kupuju za tjedan dana zajamčeno se neće pokvariti.

Inženjeri tvrtke razmišljali su o svim detaljima-hladnjak ima tri police od sigurnosnog stakla i pet polica na vratima u odjeljku hladnjaka; dvije rešetke na vratima i prikladan aparat za led s spremnikom za kockice leda u zamrzivaču. A LED pozadinsko osvjetljenje ne samo da troši manje električne energije, već i odaje manje topline u usporedbi s tradicionalnim žaruljama sa žarnom niti.

Zahvaljujući korištenju inovativne tehnologije, ekonomičnih kompresora i visoke toplinske izolacije, hladnjak asa 361 asa ima klasu asa++. Klasa potrošnje energije IPA + znači smanjenje troškova za 24% u odnosu na klasu A, A klasa IPA++ štedi 29% više u odnosu na klasu IPA+.

Ekonomičnija tehnika ne samo da omogućuje doprinos zaštiti okoliša, već i smanjuje iznose na računima za električnu energiju.

KGN361 Profresh A++ IN

Hladnjak “Combi”

Upravljanje

– Elektronički, gumb

– Digitalni zaslon s prikazom temperature

– Neovisno upravljanje odjeljcima hladnjaka i zamrzivača

Značajke i sustavi

– Sustav Multi-Flow

– Sustav zamrzivača u zamrzivaču

– Tehnologija ProFresh

– Tehnologija Green Intelligence

– Antibakterijski filter

– Način “Odmor”

– Funkcija Super Zamrzavanje

– LED pozadinsko osvjetljenje

Rashladni pretinac

– 3 sigurnosne staklene police

– 5 polica na vratima

Odjeljak za zamrzavanje

– 2 rešetke na vratima

– Ledomat s spremnikom za kockice leda

Dodatni pribor

– Ladica za jaja

– Ladica za led

Značajke

– Puna zapremina 378l

– Volumen odjeljka za hlađenje 271 L

– Volumen odjeljka za zamrzavanje 107l

– Klasa potrošnje energije++

– Godišnja potrošnja energije 266 kilovata

– Snaga zamrzavanja 12kg 24h

– Vrijeme očuvanja hladnoće 5 h

Dimenzije Vhshhg – 2000 h 595 h 680 mm

3 godine jamstva

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: