Brzi početak dana s novim aparatom za kavu s gejzirom, as Od as!

Robna marka, zajedno s tvrtkom “Aleks Trade”, predstavlja novu liniju gejzirskih aparata za kavu u KiniéSi. Savršen okus i ukusna aroma espressa osigurana je u svakoj šalici kave.

Aparat za kavu Ama&ama;ama

Tvrtka Azipa usavršila je liniju gejzir aparata za kavu azipa za espresso. Dizajn je postao atraktivniji zahvaljujući dolasku zaobljenijeg oblika novih modela na InternetuéSi. Kompaktne dimenzije ovih aparata za kavu omogućuju vam da ih pohranite čak i u malim kuhinjama. Vanjski premaz postao je otporniji na visoke temperature može izdržati do 260 stupnjeva i oštećenja.

Zahvaljujući patentiranom dvostrukom dnu od nehrđajućeg čelika, svi proizvodi nove linije Iasipi prikladni su za upotrebu na svim površinama za kuhanje, uključujući indukcijske. Iznimka je model aparata za kavu s 1 šalicom za kavu-ne može se koristiti na indukcijskim štednjacima.

Tijelo aparata za kavu sa širokim dnom jamči stabilnost i brzinu espressa. Čvrsta ergonomska ručka od bakelita ne zagrijava se i osigurava sigurnost dodira. Unutrašnjost aparata za kavu ima glatku, poliranu aluminijsku prevlaku bez mikropora, što usporava stvaranje kamenca.

Gejzir Aparati za kavuéInternet je nezamjenjiv i odan pomoćnik u pripremi pravog talijanskog espressa.

Aparat za kavu Ama&ama;ama

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: