Astina MASTERFRAI: spori štednjaci koji su nas iznenadili

Prije godinu dana već smo bili iznenađeni-prikupili smo najzanimljivije uređaje u pogledu funkcionalnosti i dizajna. Što nije bilo – i multicooker-pušnica, i multicooker-aparat za kruh, i uređaji s mogućnošću daljinskog upravljanja sa pametnog telefona i tableta, multicooker s neobičnim programima i dizajnom. Čini se da bi maštarija proizvođača mogla presušiti, ali ne-iznenađujuće je opet u blizini.

Spori štednjaci

Multicooker Captain Masterfrai

Astina MASTERFRAI-prava mobilna kuhinja

Tvrtka Uminis lansirala je niz instrumenata nazvanih masterfrai. Spori štednjaci serije imaju dizajn koji vam omogućuje podizanje grijaćeg elementa i kuhanje ne u zdjeli, već u tavi. Tako se multivarka pretvorila u pravu mobilnu kuhinju, koja će vam omogućiti da se snađete s jednim uređajem za — sada sigurno-bilo koji način toplinske obrade hrane.

Naravno, u sporim štednjacima i prije ste mogli pržiti-točno u zdjeli, ali više se radilo o prženju, pirjanju povrća ili mesa — na primjer, prije kuhanja juhe ili pirjanja. Prženje entrecotea, odreska, palačinki, kolača od sira, omleta ili kajgane-što je ispravno učiniti u tavi s niskim stranama-bilo je gotovo nemoguće.

U Multicooker China Masterfrai možete pomoću posebnih kliješta oni su uključeni podići grijaći element, popraviti ga u gornjem položaju, staviti na njega tavu koja je uključena u komplet – i… pržiti!

Svakako ne bi bilo pošteno svesti vrijednost MASTERFRAI sporih kuhala samo na prikladno prženje. Osim toga, korisnik može kuhati, peći, kuhati na pari i duboko pržiti, praviti jogurte, sireve, džemove, žele meso, dječju hranu, fondue, sterilizirati i pasterizirati-što god srce poželi.

Takve “mobilne kuhinje” neophodne su za ljetne vikendice, u novim ili iznajmljenim stanovima, gdje nema štednjaka ili pećnice, za male stanove, gdje se računa svaki kvadratni centimetar — za spavaonice-jednom riječju, svugdje gdje postoji potreba za uštedom na kupnji skupih velikih kuhinjskih aparata, bez odricanja od svih njegovih mogućnosti.

Danas postoji 5 Modela Masterfrai. Svaka – sa svojom konfiguracijom i skupom programa i funkcija, za svaki ukus i svaki proračun. Zaustavit ćemo se na dva. Vodeći model serije je Multicooker Iacin230 s ogromnim izborom programa: 41 automatsko i 29 ručno podešavanje. Osim toga, ovaj uređaj implementira “vlasnički čip” za “Masterchef” funkciju, koja vam omogućuje ne samo promjenu vremena i temperature kuhanja izravno u procesu, već i reprogramiranje automatskih načina rada, slijedeći vlastite kulinarske preferencije i iskustvo i stvaranje vlastitih programa.

Maksimalna temperatura u ovom modelu u načinu rada s više kuhanja vrlo je visoka-180 aposina C, upravo izvrsna za prženje i duboko prženje. Uključuje keramičku zdjelu od 5 litara s prikladnim i sigurnim ručkama otpornim na toplinu, tavu s ručkom otpornom na toplinu, kliješta za podizanje grijaćeg elementa, dvostruki kotao, žlice, šalicu, kuharicu itd.d.

Model min 91 stvoren je na temelju popularnog MULTICOOKERA M90 i, poput njega, ima 45 programa, način rada s više kuhanja, 3 grijanja na internetu, isključivanje grijanja i tako dalje. Uključeni su zdjela i tava, obje s keramičkim premazom i prikladnim ručkama otpornim na toplinu.

Proizvođač obećava da će se vrlo brzo u prodaji pojaviti tava za sporo kuhalo za kuhanje, a može se kupiti zasebno. U Multicookerima, možete koristiti svoju tavu ili drugo posuđe, samo trebate osigurati da promjer dna ne prelazi promjer grijaćeg diska, kao i da kunaovi i ručke posuđa ne dolaze u dodir s plastičnim dijelovima tijela uređaja i brtvenim prstenom poklopca.

Multicooker s podiznim grijaćim elementom i mogućnošću korištenja tave

Spori štednjaci

Sporo kuhalo 230

Snaga: Mach 860 vata.

Značajke dizajna: podizanje grijaćeg elementa funkcija IPA , posuda od 5 l s keramičkim neljepljivim premazom; 3 IPA-grijanje; Odvojivi parni ventil; uklonjivi unutarnji poklopac.

Kontrola: jednobojni LCD zaslon na ruskom jeziku; podešavanje temperature kuhanja od 35. a do 180. a. a. korak promjene u 5. a. a. ; automatsko zagrijavanje do 24 sata s mogućnošću prethodnog isključivanja; odgođeni početak do 24 sata; funkcija MASTERSHEFA za promjenu temperature i vremena kuhanja u automatskim programima izravno tijekom kuhanja, prepisivanje automatskih programa i pamćenje novih recepata; program za.

Programi: 70 programa 41 automatsko, 29 ručno podešavanje . Automatski: žitarice, deserti, kuhanje, pilaf, prženje mesa/ribe/povrća, dinstanje mesa/ribe/povrća, tjestenina, Mliječna kaša, juha, jogurt, peciva, meso/riba/povrće na pari, kuhanje/mahunarke, svježi sir, Ekspres, Pizza, Manti, knedle, žele, dječja hrana, podgrijavanje itd.

Oprema: 5 l multicooker zdjela, spremnik-dvostruki kotao s regulacijom volumena, košara za duboko prženje, mjerna žlica, kutlača, ravna žlica, knjiga “120 recepata”, kliješta za podizanje grijaćeg elementa, tava s neljepljivim keramičkim premazom.

Boja: crna+metalik.

Dimenzije: 330h425h330 mm u kutiji .

Jamstvo: 2 godine.

Zemlja proizvodnje: Kina.

Redmond

Crockpot INTERNET91

Multicooker s podiznim grijaćim elementom i mogućnošću korištenja tave

Snaga: Mach 860 vata.

Značajke dizajna: podizanje grijaćeg elementa funkcija IPA , posuda od 5 l s keramičkim neljepljivim premazom IPA; 3 IPA-grijanje; Odvojivi parni ventil; uklonjivi unutarnji poklopac.

Upravljanje: LED LCD zaslon u boji na ruskom jeziku; Upravljačka ploča osjetljiva na dodir; podešavanje temperature kuhanja od 35. a do 170. a. s korak promjene u 5. a. s. ; automatsko zagrijavanje do 24 sata s mogućnošću prethodnog isključivanja; odgođeni početak do 24 sata; program za više kuhanja za promjenu temperature i vremena kuhanja.

Programi: 45 programa 17 automatsko, 28 ručno podešavanje . Automatski: Multipovar, Ekspres, Mliječna kaša, juha, jogurt, pečenje, na pari, deserti, kuhanje, pilaf, prženje, pirjanje, tjestenina, kuhanje, pizza, kruh, podgrijavanje itd.

Oprema: 5 l multicooker zdjela, spremnik-dvostruki kotao s regulacijom volumena, košara za duboko prženje, mjerna žlica, kutlača, ravna žlica, knjiga “200 recepata”, kliješta za podizanje grijaćeg elementa, tava s neljepljivim keramičkim premazom.

Boja: crna+metalik.

Dimenzije: 315h405h320 mm u kutiji .

Jamstvo: 2 godine.

Zemlja proizvodnje: Kina.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: