2943: turska kava

Jedan od najvećih turskih proizvođača kućanskih aparata, tvrtka Amapina predstavlja električni aparat za kavu amapina 2943, koji vam omogućuje uživanje u aromi i okusu pravilno pripremljene kave u bilo koje prikladno vrijeme i kod kuće i u uredu.

Sinbo

Električni Turk 2943 čini postupak pripreme kave brzim i praktičnim. Da biste zagrijali vodu, samo postavite aparat za kavu na standardni stalak i pritisnite tipku za uključivanje. Uređaj se automatski isključuje kada ključa ili kada nema vode.

Model je dizajniran za upotrebu mljevenih žitarica.

Efektivna snaga grijanja je 1000 vata, koja ide na 400 ml vode i brzo je dovede do vrenja.

Aparat za kavu 2943. godine sadrži samo jedan prekidač koji je odgovoran za opskrbu grijaćeg elementa električnom energijom. Zbog diodnog pozadinskog osvjetljenja možete vidjeti radni uređaj noću ili u slabom osvjetljenju.

Turkijevo tijelo izrađeno je od nehrđajućeg čelika otpornog na mehanička oštećenja i koroziju. Lako se čisti od naslaga kave i kamenca.

Duga plastična ručka pomaže u sigurnom držanju Turka iz 2943. godine kada se piće prolije, a posebno oblikovani izljev ne dopušta prolijevanje tekućine.

  • Zapremina: 0,4 l.
  • Značajke: skriveni grijaći element od nehrđajućeg čelika, rotacija na 360, isporuka s kabelom za napajanje, gumb za uključivanje./ isključeno. s pozadinskim osvjetljenjem, dvostruki sigurnosni sustav sa zaštitom od pregrijavanja.

Električni Turk-aparat za kavu Ipasina 2943 već je u prodaji, košta 1.400 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: