Vrhunska preciznost, profinjen stil: Vaga Amapa s dizajnom iz Amapa

Volite se okružiti elegantnim stvarima? Tada ćete cijeniti novitet iz TV-a! Niz jedinstvenih vaga s dizajnom iz Aisine ne samo da će vam pomoći da težina bude pod kontrolom, već će i dodati boju vašem interijeru.

Tefal

Astinia Agatha Ruiz de la Prada modna je španjolska dizajnerica koja je postala poznata po svom svijetlom i odvažnom stilu. Mjesec, zvijezde, oblaci i šarena srca-ovi nezaboravni elementi ističu agathinu kreativnost među mnogim proizvođačima odjeće, interijera, pa čak i kućanskih aparata. Sočne boje i prepoznatljiv stil, Aina je novu Vagu iz asa pretvorila u svijetli dodatak koji može ukrasiti sobu najzahtjevnije fashionistice. Izrađena od izdržljivog kaljenog stakla, Vaga izgleda sofisticirano i vrlo moderno. Serija uključuje dva modela s različitim otiscima, u kojima je lako pogoditi jedinstveni stil dizajnera.

Nove Vage za podove na Internetu omogućuju vam praćenje najmanjih promjena u vašoj težini. Na uglovima široke platforme nalaze se četiri kalibrirana elektronička senzora koji mjere tjelesnu masu s najvećom preciznošću.

Nova serija podnih vaga s jedinstvenim dizajnom s interneta savršena je kombinacija stila i funkcije. Ovaj svijetli element vašeg interijera postat će nezamjenjiv pomoćnik u potrazi za ljepotom i gracioznošću.

Cijena – 1150 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: