VAKUUMSKI USISAVAČ

Za sous vide kuhanje i skladištenje u vakuumu, tvrtka APOSINIA u dizajnerskim serijama

Classica

,

DolceStilNovo

i

Linea

nudi ugrađeni vakuum.

vakuumski Usisavač

U vakuumskim vakuumima koristi se tehnologija automatskog uklanjanja zraka-do 99,9% – registrirana pomoću posebnog senzora, što znatno premašuje pokazatelje tradicionalnih procesa usisavanja. Ova tehnologija omogućuje da se hrana čuva tri puta duže i ostavlja njihova svojstva okusa i arome nepromijenjenima, a nudi i napredne načine pripreme jela kao u finim restoranima.

vakuumski vakuumi

Skladištenje

Nakon potpunog uklanjanja zraka iz vrećice spremnika, rezultirajući vakuum štiti hranu od prašine i bakterija, a također blokira proces oksidacije. Na taj način okus i hranjiva vrijednost hrane – krute ili tekuće, kuhane ili sirove – sve ostaje isto. Ovo je vrlo praktičan način pripreme zdravih jela koja imaju okus kao da su napravljena od svježih sastojaka.

Hrana u vakuumskoj ambalaži čuva se u prosjeku 3 puta duže, i na sobnoj temperaturi i u hladnjaku; ako su i smrznute, tada se sve bakterije uništavaju, a hrana se može čuvati mjesecima, zadržavajući sav okus i konzistenciju.

Sous vide

Vakuumsko brtvljenje omogućuje kuhanje hrane na niskoj temperaturi sous vide , zadržavajući okuse, sokove i hranjive sastojke sastojcii daje jelu konzistenciju i okus koji se ne može postići tradicionalnim metodama kuhanja.

Vakumator ima i druge zanimljive primjene: na primjer, meso se može marinirati i odležati u mnogo kraćem vremenu, jer se tijekom procesa vakuumskog brtvljenja mesna vlakna puno brže opuštaju i upijaju začine.

Značajke vakuumskog vakuuma

Vakumator koji nudi talijanska marka izrađen je od prehrambeno-korozivnog čelika, s poklopcem od kaljenog stakla, i kombinira pouzdanost i estetiku: savršenu ravnotežu koja se održava u tradiciji Tsino.

Vakuum je visok samo 135 mm, a kut otvaranja poklopca doseže 65 stupnjeva, što ga čini fleksibilnijim za upotrebu. Uređaj ima samozaključavajuće vodilice koje sprječavaju njegovo slučajno zatvaranje. Dovoljan kapacitet sanduka znači da može obraditi hranu jednu ili dvije porcije odjednom.

Još jedna značajka ugrađenog vakuumskog usisavača je tri razine ispumpavanja zraka: “osjetljivo”,” srednje “i” visoko “– kao i funkcija ” kuhar “za mariniranje i sazrijevanje hrane. Nakon odabira željenog intenziteta usisavanja, vrećice se zatvaraju u dvostupanjskoj fazi kako bi se eliminirao rizik od nepotpunog brtvljenja i nedovoljnog stvaranja vakuuma.

Uz svoj uređaj, Amapina nudi široku paletu vrećica i spremnika za skladištenje i kuhanje, izrađenih od najkvalitetnijih polimera koji su sigurni za hranu, bez PVC-a i ne-PVC-a bisfenol .

vacuumer_

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: