Usisavač bez vrećice za skupljanje prašine za suho čišćenje asa-20 asa ‘ asa

Model IPA-20 IPA ‘ IPA, koji je nadopunio liniju IPA, pružit će kvalitetno i jednostavno čišćenje. Mala veličina i težina samo 4,7 kg jamstvo su da je usisavač lako nositi po stanu, a ako je potrebno-prevoziti ili podizati stepenicama. Ne treba vam puno prostora za pohranu: po visini nije puno veći od A4 lista. Lijepo je i praktično da model ne zahtijeva gotovo nikakvo održavanje: samo trebate povremeno osloboditi spremnik od smeća, a ponekad isprati ina filter.

Usisavači

Usisavač bez vrećice za skupljanje prašine za suho čišćenje asa-20 asa`

y

Značajke

Snaga

: Mach 1800 vata.

Filtriranje

: perivi HEPA filter, kompaktni sustav za odvajanje prašine.

UPRAVLJANJE I INDIKACIJA

: dodirni IP, indikator IP, automatsko namotavanje kabela, elektroničko podešavanje snage s okretnim gumbom na vrhu instrumenta.

Dizajn

: sustav za smanjenje buke, Ergonomska ručka, 3 kotača, domet od 9 m, plastični spremnik za skupljanje prašine od 1,4 l, ručka za nošenje.

Oprema

: teleskopska metalna cijev, mlaznice: glavna, prorezna i za tapecirani namještaj.

Boja

: Crna.

Dimenzije

: 290/292/445 mm.

Masa

: 4,7 kg.

Jamstvo

: 2 godine.

Cijena

: 9490 kuna.

Opis

Čini se da je u Njemačkoj “industriji usisavača” ipak započela era laganih i kompaktnih usisavača, a zapravo prije nekoliko godina Nijemci nisu odustali od položaja moćnih i teških jedinica, vjerujući da a priori visokokvalitetni usisavač ne može biti lagan. A sada — pravi nalaz za vlasnike malih stanova, za krhke žene i sve one koji vole kompaktnu i laganu opremu, ali istodobno traže snagu, pouzdanost i njemački racionalizam.

Model IPA-20 IPA ‘ IPA, koji je nadopunio liniju IPA, pružit će kvalitetno i jednostavno čišćenje. Mala veličina i težina samo 4,7 kg jamstvo su da je usisavač lako nositi po stanu, a ako je potrebno-prevoziti ili podizati stepenicama. Ne treba vam puno prostora za pohranu: po visini nije puno veći od A4 lista. Lijepo je i praktično da model ne zahtijeva gotovo nikakvo održavanje: samo trebate povremeno osloboditi spremnik od smeća, a ponekad isprati ina filter. IPA-20 IPA ‘ IPA ne treba potrošni materijal: filteri su dizajnirani da traju cijeli vijek trajanja instrumenta.

Motor nudi visoku brzinu protoka zraka i dizajniran je za 700 sati rada. Kompaktni sustav odvajanja prašine omogućuje učinkovito filtriranje prašine: 94% se taloži u spremniku, a fine čestice se talože na filtru.

Elektronički sustav Iphine prati status filtra, signalizirajući potrebu za čišćenjem-samo nekoliko puta godišnje. Zahvaljujući tome, razina performansi od 20 do 20 do 20 do 2, ne smanjuje se tijekom cijelog radnog ciklusa i životnog vijeka usisavača, a kvaliteta čišćenja ostaje na vrhu.

Tehnologija iapa utjelovila je sveobuhvatan pristup smanjenju buke: akustične Prostirke oko motora, vrsta protoka zraka, oblik filtra koji prigušuje izlazni zvuk i poseban dizajn mlaznica omogućuju smanjenje buke koju stvara Usisavač do 78 dB a – sve to čini model jednim od najtiših u obitelji iapa.

Lakoća i kompaktnost, kombinacija velike snage i niske razine buke, minimalno održavanje i bez potrošnog materijala, automatska kontrola stanja filtra, veličina-visina je samo nekoliko mm veća od lista papira Aisna4.

Nema branika za zaštitu namještaja.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: