Tvrtka asa razvija novu značajku asa za digitalne fotoaparate asa

Tvrtka asa razvija novu značajku asa koja će vam omogućiti da odaberete područje fokusa nakon snimanja. Implementacija ove funkcije omogućena je zahvaljujući tehnologiji 4 fotografije s fotografijama, ne samo da možete ispraviti fokus na slikama na kojima je sustav automatskog fokusiranja” promašio ” željeni objekt, već ćete otkriti i nove kreativne mogućnosti.

Fotografska oprema
Panasonic
Panasonic
Fotografska oprema

Tehnologija asa asa dubina iz Defokusiranja i funkcija 4 Asa fotografije, čija je implementacija omogućena zahvaljujući procesoru slike asa, postigle su rafalno snimanje u rezoluciji 4 Asa pri brzini od 30 fps, pri čemu sustav fokusiranja može ciljati na približno 50 područja.

Pomoću funkcije IAS iz niza snimljenih slika Možete odabrati okvir s najboljim fokusom – sada morate razmišljati samo o sastavu okvira, više nema potrebe brinuti se o točnosti fokusa. Osim toga, ova se funkcija može koristiti za postizanje umjetničkog učinka prilikom snimanja pejzaža ili portreta — jednostavnom promjenom točke fokusa možete radikalno transformirati raspoloženje slike.

Vrlo je jednostavno koristiti značajku IP, nije važno gdje je točno bio fokus na originalnoj fotografiji: dok gledate sliku, Dodirnite točku na koju se želite fokusirati i snimak s potrebnim parametrima bit će spremljen kao zaseban kadar.

Tvrtka Panasonic će predstaviti funkciju Post Focus u nadogradnju firmwarea za fotoaparat DMC-GX8, DMC-FZ300 i nekih drugih modela krajem 2015 — proljeće 2023 godine, a također će razmotriti mogućnost realizacije ove funkcije i na drugim digitalnim fotoaparatima LUMIX.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: