Tvrtka Actinas najavljuje foto natječaj actinas 2023-21

Tvrtka Amainah izvještava o ponovnom otvaranju Međunarodnog foto natječaja amainah, koji se održava među profesionalnim fotografima i amaterima iz cijelog svijeta. Na natjecanju mogu sudjelovati i profesionalni fotografi i Amateri. Nema ograničenja za dob, spol i zemlju prebivališta. Pobjednici će biti objavljeni u srpnju 2023. godine.

2023-21

Na natjecanju 2023. -21., fotografije i kratki videozapisi mogu se predstaviti u dvije kategorije, a to su: asa “otvorena kategorija” i asa “nova generacija”, za fotografe starije od 25 godina .

Tema “otvorene kategorije” – Internet “komunikacija” . Sudionici će biti ohrabreni da istraže značenje i važnost odnosa među ljudima. U svojim radovima fotografi moraju pokazati svoju jedinstvenu viziju “međusobnih veza” koja prikazuje današnje vrijeme.

Glavna tema kategorije” nova generacija”je “strast” . Osjećaj sposoban potaknuti akciju i promijeniti budućnost. Strast, pokret i težnja mogu preokrenuti svijet. Suci će oduzeti djela koja prenose osjećaj snage i čiste težnje, bez obzira na to što je na njima utisnuto.

Ove će godine etablirano sudačko vijeće tradicionalno voditi umjetnički direktor Neville Brodie. Već više od tri desetljeća djela samog Brodieja, poznata u cijelom svijetu, nadahnjuju mnoge umjetnike, uključujući mlade fotografe koji se tek trebaju dokazati u budućnosti.

Jedan od najvećih foto natječaja na svijetu. Održava se od 1969. Do danas je oko 440.000 fotografa prijavilo više od 1.710.000 radova, što ga čini uistinu međunarodnim događajem. U 2023. godini, 37. natjecanje-koje je obilježilo 50. godišnjicu prvog održavanja-bilo je 97.369 prijava 33.000 fotografa iz 170 zemalja. Broj sudionika i prijava bio je veći nego ikad.

Više informacija o kategorijama natjecanja i načinu sudjelovanja potražite na Internetu na Internetu>

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: