Test sušila za kosu Inamnik Ina-2378

Sušila za kosu

Prednosti: moderan dizajn, udoban poklopac, keramički premaz mlaznice, ionizacija.

Za brigu o sebi

Nedostaci: 1 Brzina rotacije mlaznice, samo 1 mlaznica.

Značajke

Sušilo za kosu s automatskim okretanjem mlaznica

Sušila za kosu

Snaga: 800 vata.

BRZINE PUHANJA: 2.

TEMPERATURNI UVJETI: 2.

Hladno puhanje: jesti.

Ionizacija: jesti.

Dizajn: 180 cm rotirajući kabel, viseća ušica, priključak s ključem za odvajanje, kabel od 2 do 0, 75 mm.

Oprema: 1 mlaznica, Torbica za pohranu.

Dimenzije: 220h50h520 mm bez mlaznica.

Težina: bez mlaznica 410 g, s mlaznicom 485 g.

Jamstvo: 1 godina.

Zemlja proizvodnje: Kina.

Cijena: 790 kuna.

Dojmovi

Kombinacija boja-koralja, ružičaste i sive-klasična je i stoga ne može ne ugoditi oku. Proizvođač se pobrinuo za sitnice koje oblikuju sliku proizvoda: vlasnički poklopac usput, udoban, gust, na “čičak” vrlo je potreban na putovanjima, keramički premaz mlaznice je ravnomjerna raspodjela topline i manja šteta za kosu, ionizacija je zaštita kose od isušivanja.

Jedina mlaznica promjera 38 mm šteta, usput rečeno, mogla bi se dodati još jedna-manjeg promjera za kratku kosu ima prilično krute sintetičke čekinje, tako da nema spremnika za njegovo spremanje: čekinje ne gube oblik.

Mlaznica se postavlja na pogonsku šipku koja izlazi iz kućišta sušila za kosu i odvaja se od nje kada se pritisne tipka na samoj mlaznici. Prikladno, jednostavno, nemoguće je pogriješiti s položajem mlaznice. Kabel je dugačak, okreće se i ne uvija, ali petlja za vješanje je uska – ne možete je staviti na svaku kuku.

ROTACIJA MLAZNICA

Jedna brzina rotacije nosi se s namotavanjem širokih i debelih niti “za C”. Da bi se postigli dobri rezultati, pramenovi trebaju biti debeli i uski: ne više od 3 cm širine. Naravno, ako se rotacija ne koristi, tada kosu možete namotati po cijeloj širini mlaznice: uviti – i osušiti u ovom položaju.

TEMPERATURNI UVJETI I BRZINE PUHANJA

2 temperature puhanja, tople i vruće, i 2 brzine, niske i visoke, vrsta su” džentlmenskog seta ” pristojnog sušila za kosu. Sve radi, temperatura i snaga dovoljni su za oblikovanje mokre kose, ali ne i za sušenje mokre. Hladno puhanje u sušilicama za kosu uvijek je samo način nježnog toplog puhanja, neće raditi za fiksiranje stila, ali gotovo svi modeli imaju takav nedostatak.

Usporedba-instrumenti – “Blizanci”, as-1245 i AS-2378

PRONAĐITE 10 RAZLIKA!

Osim boje-1.245 lakirane crvene boje-i 2.378 lakirane “jagode s vrhnjem” – sušila za kosu malo se razlikuju u dizajnu i funkcionalnosti.

1. Za iPhone-2378 tvrdi se da je ioniziran, za ipain-1245 nije.

2. Umpin-2378 ima futrolu za pohranu, a umpin-1245 nema.

3. Azipa-1245 ima dvije mlaznice, a azipa – 2378 samo jednu, s čekinjama, bez plastičnih zubaca.

4. Različiti premazi mlaznica: za UMP-1245-nehrđajući čelik ali postoji druga-plastična mlaznica , za UMP – 2378-keramički premaz jedne mlaznice keramika bolje distribuira toplinu .

5. Deklarirana Maksimalna potrošnja energije za IAS-2378-800 vata, za IAS-1245 – 1000 vata. Razlika se, usput, ne osjeća na razini korisnika .

6. Viseća petlja za um-2378 nešto je veća duža , ali još uvijek ne stane na kuku promjera 6 mm.

7.Trošak je 2378-znatno veći.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: