Test mlinca za kavu 2923

Mlinovi za kavu
Mali kuhinjski aparati

Prednosti: detaljne upute, dopušteno je mljevenje ne samo kave, dobra kvaliteta mljevenja, postignuta u malo više vremena nego što je navedeno u uputama.

Mali kuhinjski aparati

Nedostaci: poklopac nije baš prikladan za umetanje i uklanjanje, vijak je poželjniji.

Mlinovi za kavu

Snaga: 100 vata.

Punjenje zrna kave: 60 g.

Sigurnost: uređaj za zaštitu motora, zaključavanje poklopca.

Načini rada: pulsni način rada.

Boja: Crna.

Dimenzije: 190 111 111 mm.

Težina: 620 g.

Zemlja proizvodnje: Kina.

Jamstvo: 1 godina.

PREPORUKE PROIZVOĐAČA

Kontinuirani rad ne više od 30 s. Možete samljeti orašaste plodove, drugu suhu i lomljivu hranu. Nemojte: tvrdi i svježi đumbir, čokolada, sezam, hrana s visokim udjelom masti: klinčići, cimet, muškatni oraščić, kikiriki, pšenica, riža, kukuruz. Crni papar se može samljeti, ali za to je poželjan zasebni mlin. Savjeti za vrijeme mljevenja: srednje mljevenje za pripremu napitka u aparatima za kavu s kapanjem:

14-16 C, za espresso i fino mljevenje-24-28 C.

TEST UPOTREBLJIVOSTI

Na dnu se nalazi uređaj za namatanje kabela. Poklopac se ne zavrće, već se čvrsto uklapa i učvršćuje. U poklopac je ugrađena tipka, pritiskom na koju se uređaj uključuje. Ako poklopac nije pravilno postavljen, tipka se neće poravnati s urezom prekidača i mlin se neće uključiti.

TEST PRI PUNOM OPTEREĆENJU

Proizvođač ne preporučuje mljevenje maksimalnog dijela od 60 g odjednom: ako postoji takva potreba, kavu ne treba sipati odjednom, već postupno. Odnosno, stavlja se 60 g, To su pokazali i naši testovi, ali donji dio je dobro samljeven, a dodavanje zrna u tom procesu nije baš prikladno. Preporučili bismo da se u ovom modelu ne koristi puno opterećenje, već mljevenje od 30-40 g.

Test od 2 šalice 20 g

Većina modela je provjerena, uključujući cikluse od 10 s, otkrivajući koliko će takvih ciklusa postići fino mljevenje za tursku kavu. Ali u ovom slučaju vodili su se” vodičem za mljevenje ” iz uputa. Dakle, za 16 s postignuto je grubo mljevenje-tako je. Ali kad smo dodali još 10 S, nije bilo moguće dobiti mljevenje za tursku kavu-bilo je to više mljevenje za espresso. Željena najtanja konzistencija postignuta je nakon još 3 ciklusa od 10 sekundi, ukupno-gotovo minutu.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: