Test ispravljača kose za kosu 7526

Tijelo ima zaobljeni oblik, što uređaj čini stilom “2-u-1”, koji se može uspješno koristiti i za ravnanje i za stvaranje kovrča. Vanjski dijelovi kućišta prilično se zagrijavaju čak i pri minimalnoj radnoj temperaturi. Na vrhu kućišta nalaze se male rupe koje omogućuju izlazak vrućeg zraka i pomažu u učinkovitom uvijanju.

Smile

Ispravljač kose za kosu 7526

Značajke

Snaga: 55 vata.

Kontrola: tipka za uključivanje, 6 temperaturnih načina 135-210 apa C , zaslon s prikazom temperature, nema prebacivanja napona.

Sigurnost: automatsko isključivanje.

Konstrukcija: keramičke ploče s oprugom, duljina ploča 110 mm, Duljina kabela 180 cm, zglobno pričvršćivanje kabela, zaključavanje u zatvorenom položaju, petlja za vješanje, zaobljeni oblik tijela.

Oprema: nema.

Jamstvo: 1 godina, vijek trajanja: 2 godine.

Zemlja proizvodnje: Kina.

Cijena: 1260 kuna.

Smile

Ispravljači kose

“Čips”

Duljina keramičkih ploča nešto je veća od standardne-ne 90, već 110 mm. Vrlo je zgodan za one koji imaju dugu i gustu kosu.

Tijelo ima zaobljeni oblik, što uređaj čini stilom “2-u-1”, koji se može uspješno koristiti i za ravnanje i za stvaranje kovrča. Vanjski dijelovi kućišta prilično se zagrijavaju čak i pri minimalnoj radnoj temperaturi. Na vrhu kućišta nalaze se male rupe koje omogućuju izlazak vrućeg zraka i pomažu u učinkovitom uvijanju.

Za brigu o sebi

Smile

Smile

Ergonomija

Upravljanje

Elementarno: potrebno je uključiti uređaj i pomoću gumba “+” i ” – ” postaviti jedan od 6 temperaturnih režima. Nema zaključavanja gumba, tako da tijekom rada morate pokušati da ih ne dodirnete kako ne biste srušili postavku. Svjetlosna indikacija načina rada na zaslonu je vrlo jasna i svijetla, ali font brojeva je mali. Prvo, indikator maksimalne temperature svijetli, a zatim morate odabrati željeni način pritiskom na tipku ” -“. Ako se to ne učini odmah, tada će se ploče jako zagrijati i morat ćete pričekati da se ohlade.

Korisnički priručnik obećava zagrijavanje za 1,5 minute. Proveli smo test i otkrili da je nakon točno 90 sekundi postignuta maksimalna temperatura. Do minimalne radne temperature ploče se zagrijavaju brže — za otprilike minutu.

Prepirka

Na kutiji je napisano da je temperaturni raspon 155-230 asa C, na samom uređaju-135-210 asa C, u uputama smo naišli na dvije takve fraze: 1 ” …na njemu na zaslonu-cca. red. prikazat će se Maksimalna temperatura grijanja radnih ploča od 210 ama C”; 2 “postavite potrebnu temperaturu radnih ploča u rasponu od 155 do 230 ama C”. Uz to, postoji zasebno izdani odlomak “temperaturni režim”, koji označava raspon od 155-230.

Komentar proizvođača: točan raspon je 135-210.

Nigdje u priručniku ne piše da postoji automatsko isključivanje, a na kutiji stoji da je značajka prisutna, ali ne kaže koliko dugo treba proći automatsko isključivanje. Odlučili smo testirati i ostavili uređaj uključen 1,5 sata. Provjereno — isključeno.

Šteta što nije predviđeno prebacivanje napona: kliješta rade samo na mreži od 220-240 V.

Dizajn

Postoji velika i prikladna petlja za vješanje — lijepo je što je osigurana tako potrebna sitnica. Mehanička brava na dnu kućišta učvršćuje ploče u zatvorenom položaju. Kabel na zglobnom nosaču rotira se za 360⁰ i ne uvija se. Duljina kabela je standardna — 180 cm.

Ploče su dobro opružene, što bi trebalo osigurati ravnomjerni pritisak na kosu i minimizirati rizik od lokalnog pregrijavanja.

ISPRAVLJANJE: SAŽETAK TESTNE SKUPINE

Među našim aplikacijama bila je jedna vrlo hirovita djevojka s dugom, vrlo gustom i blago kovrčavom kosom, a upravo je s ovim uređajem bila najzadovoljnija; svidjela joj se povećana duljina ploča i prisutnost režima visoke temperature. Ipak, ostali su jednostavno primijetili dobru kvalitetu ravnanja i klizanja ploča kroz kosu.

Uređaj “2-u-1” ravnanje i uvijanje , automatsko isključivanje, veliki temperaturni raspon, izdužene opružne ploče, velika petlja.

Nema ionizacije, prebacivanja napona, termičke ćelije. Zbrka u uputama nadamo se da će proizvođač to popraviti .

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: