Test baterija Ama ama

DURACELL

TEHNIČKI PARAMETRI

TIP: AINA6/AINA1500 AA .

NAZIVNI NAPON: 1,5 V.

Dimenzije VHO : 50, 35h14 mm.

Težina: 24,6 g.

Održivost: n. d.

PROIZVOĐAČ: OCEANSIDE.V. Duracell Batteries S.A., Belgija.

ANALIZA POTROŠAČA

Tehnički parametri: dizajn koristi isti separator kao i onaj koji se koristi u odnosu na IAS, koji vjerojatno štiti element od samopražnjenja. Masa negativne elektrode veća je od one u svemiru, što je dobro utjecalo na karakteristike pražnjenja. Ukupna težina elementa je blizu najveće dopuštene vrijednosti.

Načini rada: pulsni način rada bolji je od načina rada s 350 bljeskalica na Internetu, ali to je prosjek u našem testu. Ali u načinu rada koji simulira rad igrača, elementi oceana nadmašili su ostale uzorke u trajanju pražnjenja.

Također su dobro funkcionirali u načinu rada radija i motora igračaka, pokazujući visoke kapacitivne performanse. No, trošak po jedinici kapaciteta a•h pokazao se vrlo visokim.

Informacije o potrošačima: proizvođač preporučuje upotrebu baterija u visokotehnološkim uređajima. Na tijelu elementa označen je samo izlaz pozitivne elektrode + , nema oznake minus.

Dane su oznake upozorenja o sigurnoj upotrebi baterija, ali nema podataka o sadržaju otrovnih materijala u njima Aris, Aris, Aas .

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: