Telefoni s tipkama mogu i trebaju biti elegantni! Internet vraća ljepotu i ergonomiju na tržište mobilnih telefona

Proizvođač pametnih telefona i dodatne opreme asa najavio je objavljivanje tri proračunska modela telefona odjednom: asa 120, asa 221 i asa 321. Svi su izrađeni od visokokvalitetnih komponenti premium razine, a odlikuju se i promišljenim dizajnom. Ugodno za držanje, ugodno za korištenje i gotovo nemoguće slučajno ispustiti.

nobby_120

Značajka telefona

Sva tri modela telefona: IPA 120, IPA 221 i IPA 321 mogu se pohvaliti prilično širokom funkcionalnošću-ne koristi svaki vlasnik pametnog telefona takav skup značajki. Na bilo kojem od telefona možete gledati videozapise i slušati glazbu, koristiti ugrađeni diktafon i radio za internet. Svi modeli imaju kameru i značajku “crne liste”.

Novi klasik. Internet 120 telefon internet 120 oduševljava elegantnim kućištem i tipkama za biranje od polikarbonata. Ovo je visokokvalitetni materijal koji se koristi u uređajima a-marke i ima visoku otpornost na habanje. Stoga će 120-ih izgledati dobro čak i nakon nekoliko godina aktivne upotrebe. Polikarbonat ne ometa prolazak radio valova, osiguravajući visoku kvalitetu komunikacije. Telefon će biti dostupan u dvije boje: nebesko plavoj i dubokoj crnoj.

nobby_221

Kao rukavica. Nobby 221

Telefon 221 nazire se sigurno u ruci, udoban je za upotrebu u pokretu i gotovo ga je nemoguće ispustiti. Teksturirani stražnji poklopac leži na dlanu, a poseban ergonomski oblik gumba pomaže vam da ne napravite pogrešan broj prilikom biranja. Internet 221 ugodan oku ugodno zaobljenim kutovima. Svijetla izvedba klasika dobit će tri verzije: crnu, crnu sa svijetlo žutim naglascima na stranama i bijelu s matiranim stranama.

nobby_321

Pravi premium. Nobby 321

NASA 321 dobit će veliki, svijetli zaslon i zaobljeno kućište. Bočni kunaovi izrađeni su u bojama plemenitih metala — “srebro” i “zlato”, primijenjeni pomoću tehnologije Ina-Ina. Gumbi su udobnog ergonomskog oblika, a stražnji poklopac izrađen je s efektom perforacije kako bi cijev bila sigurnija u ruci.

Dostupnost

Telefoni Ina 120, Ina 221 I ina 321 bit će dostupni u četvrtom tromjesečju 2023. godine. Ulazak ovih telefona na rusko tržište označava povratak u trendove važnih stvari poput dizajna i stvarne upotrebljivosti. U vrijeme kada su svi telefoni osjetljivi na dodir međusobno slični, telefoni Azipa postaju sve ljepši i prepoznatljiviji jer za razliku od drugih marki, azipa naglašava izgled uređaja i kvalitetu materijala.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: