Sve m.O.J.O. MAD CATZ konzola za igre i 4K videozapisi pojavit će se u Rusiji krajem rujna

Mad Catz, proizvođač periferije i dodataka za ljubitelje digitalne zabave, spreman je predstaviti na ruskom tržištu konzolu za domaće igre i multimedijskog centra M.O.J.O. Uređaj pokreće Google Android i otvara pristup trgovini Google Play s desecima tisuća igara i korisnim programima. Mad Catz M.O.J.O već je stekao popularnost u mnogim zemljama svijeta, a sada će postati dostupna Hrvatskim korisnicima.

Računala i periferija

Mad Catz

Mad Catz

Legendarni Micoconsol Mad Catz M.O.J.O dolazi u Rusiji

Konzola m.O.J.O je kompaktni uređaj s priključcima za povezivanje s velikim kućnim TV -om ili monitorom, USB priključcima i podrška za bežične mreže. Zahvaljujući Android funkcionalnom operativnom sustavu s pristupom App Storeu Google Play, uređaj će bilo koji televizor pretvoriti u središte kućne zabave. Prefiks ne zahtijeva složene postavke i spreman je raditi “izvan okvira”: za pregled internetskih stranica, provjeravanje ažuriranja na društvenim mrežama i traženje YouTubea više ne morate sjediti za računalom ili dobiti pametni telefon iz džepa.

Unutar minimalističke crne kutije m.O.J.O Ugrađen je moćan Nvidia Tegra 4 procesor s frekvencijom od 1,8 GHz, 2 GB RAM -a i pogonom od 16 GB, što uređaj čini brzim i produktivnim. Ugrađena memorija može se proširiti zbog mikro SD memorijskih kartica ili vanjskih USB pogona. Zahvaljujući snažnom punjenju prefiksa, čak i grafički složene igre iz posebnog odjeljka Nvidia Tegra Zone na Google Playu, gdje su sve aplikacije stroge za kompatibilnost s TEGRA CHIPS. Pored toga, uređaj je unaprijed instalirao UUYA Android konzola koja podržava stotine raznih igara. To znači da je sadržaj za m.O.J.O nije ograničeno na asortiman Google Playa.

Komplet za dostavu uključuje prikladan bežični Bluetooth kontroler c.T.R.L., što će pomoći u upravljanju virtualnim likovima u raznim igrama: GamePad je opremljen s dva analogna štapa, više pozicijskim D-padom, kao i blok gumba za desni prst. Sve će vam to omogućiti da se učinkovito krećete kroz lokacije Tomb Raider -a ili uđete u strme zavoje u asfaltu 8. Možete ponijeti GamePad sa sobom na putu za igranje igara na pametnom telefonu: za to se na uređaju nalazi poseban nosač.

Početak prodaje prefiksa Mad Catz M.O.J.O zakazano za kraj rujna 2015. Procijenjena maloprodajna cijena je 11.990 kuna.

Tehničke karakteristike MAD CATZ M.O.J.O

CPU

Nvidia tegra 4 t40s 1.8 GHz

Izgrađeno -U memoriji

16 GB

radna memorija

2 GB

Operacijski sustav

Android 4.2.2 žele grah

Spriječene prodavaonice aplikacija

Google Play

NVIDIA TEGRAZONE APPS

Ouya

Komunikacija

Wi-Fi a/b/g/n

Bluetooth V4.0

USB 3.0

USB 2.0

HDMI izlaz

3,5 mm mini priključak

Ethernet 100 Mbps

Podrška za memorijske kartice

Microsd

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: