Strojevi za pranje kunalja: 2k vrata-čvrsta poput kacige za bicikliste

Na međunarodnoj izložbi sintetičkih materijala “IPA”, održanoj u Dusseldorfu, tvornica IPA nagrađena je za izuzetan uspjeh u proizvodnji plastičnih dijelova, posebno novih vrata perilice kunalja.

Tvornica asa u gradu Varendorf Njemačka dobila je nagradu asa 2010 od Njemačkog udruženja proizvođača plastike asa.

Perilice kunalja

Vrhunski žiri, koji se sastojao od vodećih stručnjaka u tvrtkama asa, asa, asa, asa, kao i profesora na najvećim njemačkim istraživačkim sveučilištima, cijenio je izvanrednu konstruktivnu i tehničku kompetenciju tvrtke asa.

Vrata pod nazivom “2 IAS-a” izrađena su od dvokomponentne plastike, u čijoj se proizvodnji spajaju i ASA-plastika IAS-IAS i asa polikarbonat . U osnovi se dobiva gotovo Novi kemijski spoj.

Slična tehnologija koristi se u proizvodnji zaštitnih kaciga za motocikliste, što govori o kvaliteti vrata: otporna je na udarce, otporna je na ogrebotine, lako se čisti, a također je spremna za dugotrajnu upotrebu tijekom najmanje 20 godina radnog vijeka jednako 30 000 ciklusa zatvaranja i otvaranja .

Dvokomponentna vrata sastoje se od jedanaest pojedinačnih dijelova-tri od metala, šest od plastike, jedan od gume i stakla. Pojedinačni dijelovi kombinirani su u 3 linije koje su pričvršćene izravno na perilicu kunalja: izvana i iznutra.

To je rečeno, nije potreban niti jedan vijak da bi ih se spojilo s internetom. Umjesto toga, koristi se metoda u kojoj su dijelovi međusobno pričvršćeni na principu bajonetnog spoja, nakon čega su dijelovi ultrazvučno zavareni i dobiva se jedan komad posebne čvrstoće. I nije iznenađujuće, ulaganje u 2-dijelna vrata za perilicu kunalja iznosilo je4, 5 milijuna eura. Direktor tvornice, dr. Jurgen Jan, ponosan je na novi proizvod: “dvokomponentna vrata su najsloženiji strukturni element koji smo ovdje proizveli.”. Ovom tehnologijom postižemo krutost koja vrata čini vrlo otpornima na lomljenje. 2-komponentna vrata prijavljena za patent”.

U Rusiji, Ukrajini i Kazahstanu sve perilice kunalja od rujna 2010. serijski su opremljene vratima 2.

Izložba plastike “K”: sve zastave koje nas posjećuju

Izložba pod nazivom ” K ” održava se svake tri godine u Dusseldorfu Njemačka i najveći je događaj u industriji. U 2010. godini na izložbi je sudjelovalo više od 3 tisuće izlagačkih tvrtki iz 50 zemalja.

Ukupan broj posjetitelja izložbe bio je oko 200 tisuća stručnjaka iz 100 zemalja.

Glavni odjeljci “K” predstavljaju najnovija dostignuća u razvoju i proizvodnji plastike i gume, najnovije vrste proizvoda, tehnologije obrade i proizvodnje, metode projektiranja; sirovine i pomoćni materijali, poluproizvodi, tehnički elementi, plastični proizvodi, strojevi i oprema.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: