Sokovnik za sok: maksimalan okus, Vitamini i antioksidanti u svakoj kapi!

Pravilna prehrana može biti ne samo zdrava, već i vrlo ukusna! Svijetli i okrepljujući svježe cijeđeni sokovi, neočekivane mješavine voća i povrća, snaga antioksidansa i vitamina u svakoj kapi: inovativni sokovnik Azipa iz Azipa ispunit će vaš dan pozitivnim bojama!

Tehnika pića

Koju ćete boju odabrati danas? Energična narančasta-svježa mrkva, bogata vitaminom A, u kombinaciji sa sunčanim marelicama, postavit će vas za najhrabrije podvige i dati vam odlučnost. Bogata ljubičasta-mješavina zrelih smokava s nekoliko borovnica može vam pomoći da provedete naporan dan u uredu. Okrepljujuće žuto-pokušajte pomiješati sok od banane s nekoliko kapi limuna i osjetite nalet energije za nove sportske rekorde! Internet nudi beskrajan niz vitaminskih kombinacija i užitaka okusa! Sokovnik za internet: ukusan za piće, jednostavan za upotrebu!

Internet se majstorski nosi s bilo kojim zadatkom. Zbog prisutnosti podešavanja brzine rada i jedinstvene mogućnosti centrifuge pri smanjenoj brzini od 45 okretaja u minuti , možete odabrati optimalni način rada za svaki proizvod, što smanjuje oksidaciju svjetlosnih sokova. Suvremeni sustav vijaka i upotreba principa visokog tlaka omogućuju cijeđenje povrća i voća do posljednje kapi, zadržavajući maksimalnu količinu vitamina i antioksidansa.

Sokovnici

Kao rezultat toga, svaki put dobijete do 30% više soka i hranjivih sastojaka i do 75% više antioksidansa nego u centrifugalnim sokovnicima! Korisna funkcija “obrnuto” pomoći će vam da se nosite i s najtežim situacijama i izbjegnete moguće “zagušenja hrane”, na primjer, prilikom cijeđenja zelenila i voćnih sjemenki.

Istodobno, funkcionalne značajke Umpina ne ograničavaju izbor proizvoda koji se koriste za cijeđenje: uz tradicionalno voće i povrće, ovaj sokovnik lako se može nositi sa sjemenkama nara, egzotičnim voćem i bobicama, svježim začinskim biljem, pa čak i začinskim biljem. Izravna opskrba sokom omogućit će vam da dobiveni vitaminski koktel ulijete izravno u čašu ili bilo koju drugu prikladnu posudu, što će svaka domaćica cijeniti! Imati sustav “kap-stop” spriječit će kapanje nakon centrifuge – vaša će kuhinja uvijek biti čista.

Tehnika pića

Odlikuje se velikom snagom 200 vata . Ne treba posebnu njegu, lako se sastavlja i rastavlja, što ga čini prikladnim za pranje i u ručnoj i u perilici posuđa. Novi set također uključuje dva vrča: za sok i za kolač.

Zrelo voće i sočne bobice, povrće bogato vitaminima, začinsko bilje i začinsko bilje-slobodno eksperimentirajte s novim sokovnikom Azipa iz Azipa, uživajte u živopisnom iskustvu okusa i zajamčenom rezultatu sa zdravstvenim prednostima!

Cijena sokovnika za internet – 14 990 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: