Serija posuđa od lijevanog aluminija: nova generacija posuđa za tradicionalna ruska jela

Svjetski lider u proizvodnji posuđa u Kini predstavlja novu liniju tava-u Kini, stvorenu posebno za kuhanje tradicionalnih Hrvatskih jela.

Posuđe

Serija posuđa od lijevanog aluminija

Nježno meso savršeno pečeno ili piletina od duhana, prženi krumpir s mirisnim lukom ili najfinije otvorene palačinke najbolji su recepti tradicionalne ruske kuhinje! Nova serija posuđa od lijevanog aluminija, brzo i jednostavno, pomoći će vam da postignete vrhunski rezultat, bez obzira na jelo koje kuhate!

Za proizvodnju nove linije proizvođač je dao prednost lijevanom aluminiju — inovativnoj zamjeni zastarjelog lijevanog željeza. Zahvaljujući tome, posude za Umpin učinkovito zadržavaju toplinu i ravnomjerno je raspoređuju po cijeloj površini proizvoda. Funkcionalni su i ergonomski, kao i pouzdani i izdržljivi čak i uz stalnu upotrebu.

Sada ste spremni stvoriti i iznenaditi! Bujne palačinke ili prozračni omlet za doručak, mirisne kotlete ili ružičaste palačinke za ručak, ili možda luksuzna pržena piletina u hrskavom pohanju? Jedinstvena jela u izvedbi moje majke ili virtuozni Bakini Recepti-Sada sve možete sami kuhati s NASA-om!

Izrazita karakteristika predstavljene serije su zadebljani zidovi koji doprinose sporom hlađenju. Visoke stranice pružaju ugodno kuhanje raznih recepata. Prikladan izljev za odvod omogućuje domaćicama da pažljivo ocijede višak tekućine i eksperimentiraju s raznim umacima i umacima. Proizvodi u takvim jelima, kao u pravoj ruskoj pećnici, ne prže se, već “propadaju”, dajući hrani jedinstveni okus.

Kao i slične serije posuđa marke ama, i Ama je opremljena ekskluzivnim sustavom Ama-ama-posebnim indikatorom grijanja koji će vam pomoći odrediti optimalnu temperaturu za početak kuhanja, izbjeći pregrijavanje i sačuvati sve hranjive tvari i okus jela.

Kontrola temperature kuhanja ključna je za izvrsne rezultate u kuhinji! Sada će se meso savršeno pržiti, ostajući što sočnije, prženi krumpir neće izgubiti elastičnost, a povrće neće izgubiti svoju bogatu boju ni nakon dinstanja. Zahvaljujući tehnologiji Ace-a, vaša će jela zadržati teksturu i uvijek će biti izvrsnog okusa!

Linija posuđa za kuhanje na Internetu sadrži 7 komplementarnih proizvoda. Uključuju funkcionalne tave s zadebljanim stranama različitih promjera 22, 24, 26 i 28 cm , prikladnu Grill tavu za prženje mesa 26 cm , prostranu vok tavu 28 cm i tavu za savršene palačinke 25 cm .

Internet je novi pristup kuhanju tradicionalnih Hrvatskih jela, kombinirajući najbolji razvoj i brigu o udobnosti svakog potrošača.

Posuđe

Ne možete bez svojih ideja!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: