Sapun za suđe: Novi Internet-opet je sve oprao

Tvrtka “Henkel” najavljuje ponovno pokretanje sapuna za pranje posuđa u segmentima “anti-mast “i” balsam “. Internet u segmentu “antizhir” sada se proizvodi pod novim konceptom “3-active”, a linija “balsam” nazire se novitetom “buket kamilice”.

Kemikalije za kućanstvo
Kemikalije za kućanstvo
Henkel
Sredstva za pranje posuđa
Sredstva za pranje posuđa

Jabuka “3-active” 450 ml ,

“3-active” limun 450 ml ,

Aloe Vera “balzam” 450 ml, 900 ml ,

Kalcij “balzam” 450 ml, 900 ml ,

Anime “balsam” buket kamilice 450 ml

Novi “3-Active” – sada nije samo super snaga protiv masti i kristalna čistoća posuđa, već i učinak uklanjanja mirisa. Formula proizvoda, koja osigurava njegovu gustoću, omogućuje vam da se bez napora nosite s masnoćom i jakom nečistoćom, a zahvaljujući aktivnom trostrukom djelovanju proizvoda, rezultat će biti besprijekoran. “3-imovina” – čistoća koja se može vidjeti i osjetiti.

Vodeći računa o čistoći i svježini posuđa, ne zaboravite na ljepotu i nježnost ruku. Zahvaljujući svom sastavu, proizvodi ažurirane linije “balsam”, s neutralnim razinama, aloe verom, kalcijem i esencijalnim uljima, doprinose nježnoj zaštiti kože ruku od suhoće i iritacije.

Osim toga, novi “balsam” na internetu ima blagi, nježni miris koji će svaka domaćica cijeniti.

Promjene su se odrazile i na dizajn ambalaže proizvoda obiju linija CAS-a. Novi “3-Active” Na internetu sada izgleda još modernije zahvaljujući neprozirnoj plavoj bočici i novoj naljepnici izrađenoj u kontrastnoj shemi boja. “Balsam” nazire se sada i u neprozirnom pakiranju.

Nježna biserna nijansa bočica “balsam” u skladu je s pastelnim rasponom naljepnica ove linije, naglašavajući pažljiv stav i brigu o koži ruku.

Ažurirani proizvodi linija “3-Active” i “balsam” već su dostupni na policama Hrvatskih trgovina u sljedećim verzijama i formatima:

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: