Robotska kosilica za kosilicu za kosilicu za kosilicu za kosilicu za kosilicu za kosilicu za kosilicu za kosilicu za kosilicu za kosilicu za kosilicu za kosilicu za kosilicu za kosilicu za kosilicu

Učinkovito košenje paralelnim linijama zahvaljujući navigacijskom sustavu”IPO”. Pogodno za travnjake do 1,000 četvornih metara. Nježno kosi travnjak. Jednostavan za instalaciju i jednostavan za korištenje.

Bosch

Želite stvoriti savršen travnjak? Robotska kosilica će vam pomoći.

Nakon instalacije i programiranja možete zaboraviti na košnju.

Dok druge robotske kosilice kosaju travnjak nasumičnim putem, Carzias kosi travu paralelnim stazama, pružajući brz i cjelovit tretman cijelom području travnjaka. Zahvaljujući tehnologiji ” IPA ” i ugrađenim senzorima, IPA automatski pamti oblik parcele, izračunava optimalni put zaobilaženja i čisto kosi, obrađujući cijelu parcelu. Ako se na putu nalazi grana ili zaboravljena igračka, poseban senzor za svemir otkrit će prepreku i omogućiti vam da je zaobiđete. Kosilica je autonomna toliko da sama puni litij-ionsku bateriju iz punjača. Ne samo da kosi travu, već usitnjava isječke trave u vrhunski malč.

Vrtna oprema

Jednostavan za instalaciju i upravljanje!

Prije korištenja kosilice za travu, morate položiti poseban kabel oko perimetra mjesta. Sve što korisnik mora učiniti je kliknuti na gumb za pokretanje kako bi se osiguralo da će Oceanside skenirati kartu vrta, obilazeći područje oko perimetra kabela. Kad je potrebno napuniti bateriju, ona se vraća u bazu, puni je i nastavlja s mjesta na kojem je morala biti prekinuta. Ako želite da robotska kosilica radi u određene dane i u određeno vrijeme, bez napora možete programirati svoj televizor zahvaljujući ugrađenoj upravljačkoj ploči.

Vrtna oprema

Dokazane litij-ionske tehnologije!

Preporučuje se za travnjake do 1000 četvornih metara. Kosilica radi na jednom punjenju do 50 minuta zahvaljujući litij-ionskoj bateriji. Širina košnje – 26 cm, visina košnje može se podesiti od 20 do 60 mm. Kosilica usitnjava pokošenu travu i baca je natrag na travnjak kao gnojivo. Ako se Internet okrene, noževi će se odmah zaustaviti. Alarm i sigurnosni kod zaštitit će kosilicu od krađe.

Robotska kosilica za kosilicu za travnjak pomaže vam da dobijete savršen travnjak uz minimalan napor i bez troškova vrtlara. Ne samo da će vam postati prijatelj u vrtu, već će biti i prijateljska prema okolišu, napajajući se električnom energijom i ne zagađujući zrak ispušnim plinovima.

Dopustite da se brine o mjestu, a sami učiniti više zanimljivih stvari!

SPECIFIKACIJE

Baterija

32,4 V 3.0 Ah

Širina rezanja

26 cm

Radna visina

20-60 mm

Maksimalna visina trave

100 mm

Vrsta baterije

Litij-ionski

Vrijeme punjenja baterije

50 minuta

Trajanje baterije

50 minuta

Maksimalno radno područje

do 1000 m2

Sustav rezanja

3 centrifugalna noža

Strategija šišanja

Paralelna linija

Brzina

0.45 m s

Nagib maks.

35%

Težina

11,1 kg

Više informacija možete pronaći na internetu:

//bosch-indego.com/home

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: