Ratovi prašine 2023.:

Tvrtka asa najavila je lansiranje novog robota asa 7000 koji će biti predstavljen na predstojećem Sajmu asa 2023 u Las Vegasu. Novi robotski usisavač ima snažan usisni modul i ima tanak dizajn-visok je samo 9,7 cm, što je 28% manje od prethodnih

Usisavači

.

Robotski usisavači

Glavne značajke

Novi dizajn robota za čišćenje usmjeren je izravno na potrošače koji zahtijevaju još veću autonomiju u čišćenju. Aina7000 pruža temeljito čišćenje generiranjem do 20 vata usisne snage dok hvata područja do kojih Ručni usisavači ne dopiru ispod kreveta ili drugog namještaja .

Tehnologija iPhone omogućuje da Usisavač prođe unutar 15 mm od zida. To se postiže postavljanjem četke od 30 cm – najšire od svih vodećih marki. Pomaže robotu da očisti više prašine bliže kunaovima.

Aina7000 znatno manje namotava kosu i vunu na četku. Sav otpad nakuplja se u središtu dodatne opreme, što olakšava čišćenje i smanjuje redovito održavanje.

Usisavači

Više autonomije

Atina7000 opremljen je s nekoliko pametnih značajki za izvanmrežno čišćenje. S tehnologijom Ace i Ace 2.0 Ivan7000 pamti obrise prostorije kako bi se osiguralo temeljito čišćenje. Također može otkriti i zaobići prepreke ili male predmete manje od 10 mm na podu.

Funkcija inteligentnog upravljanja napajanjem automatski prilagođava razinu usisne snage, optimizirajući funkcije čišćenja prema vrsti površine. Na primjer, kada se stroj premjesti s tvrdog drveta na tepih, motor prilagođava snagu usisavanja na površini kako bi osigurao optimalne performanse.

Kao i ostali aparati za kućanske aparate tvrtke asa, Iaa7000 je Asa-povezan i potpuno daljinski upravljan putem mobilne aplikacije. Pomoću pametnog telefona ili drugog mobilnog uređaja korisnici mogu pokrenuti ili zaustaviti stroj, prilagoditi vrijeme i provjeriti povijest čišćenja. Uz to, Aina7000 kompatibilan je s Ainaima kako bi ga potrošači mogli kontrolirati glasovnim naredbama.

Samsung


Asa-asa, predsjednik Odjela za kućanske aparate asa “ISINA7000 sposoban je pružiti kućnu njegu posebno zauzetim obiteljima.”. Samo ga instalirajte i gledajte kako dolazi na posao. Navigacijske funkcije i senzori u kombinaciji s tankim dizajnom i povećanom snagom usisavanja osiguravaju visokokvalitetno inteligentno čišćenje”.


ACEA7000 zajedno s ostalim novitetima iz acepa bit će predstavljen na štandu tvrtke # 15006 u sklopu tehnološkog sajma Acepa 2023.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: