Pregled vrhunskog usisavača s Aqua-Box Thomas Parkett Parkettige XT: Ovo je prašina stoljeća?

Vlasnici parketa i drvenih podova cijenit će kemijsko čišćenje gomilom prirodne kose i osjećaja, što nježno i učinkovito čisti parket. Prirodne čekinje prodiruju u svaki prorez između dasaka, a baza prekrivena od filca polira parket i daje joj sjaj. A posebna mlaznica aqua prikrivenost aqua stlax s “jastukom” iz mikro -fiber -a ispravno i delikatno pere drveni pod: samo s čistom vodom, bez razrjeđivanja prljavštine, čije čestice ogrebe pod, a ne ostavljaju tragove vlage, koji negativno utječu na lak i drvo.

Thomas

Aqua-box Thomas Parkett Parkett Parketige XT Filtracija za čišćenje vakuuma

KARAKTERISTIKE

Snaga: MAH 1700 W.

Filtriranje: sustav za filtriranje vode u aqua-kutiji, ispiranje filtra, mikrofilter ispuhanog zraka.

Upravljanje i indikacija: 3-stupanjska glatka elektronička kontrola snage; radio kontrola na ručici; Gumbi za elektroničku kontrolu otporne na vlagu; eko -mod; indikacija svjetlosti razine snage; Mehaničko podešavanje protoka zraka na ručici.

Dizajn: spremnik za prikupljanje tekućine 2 L ; Napredni kotači; Utovar LORDER; Radij djelovanja od 12 m; 2 “gnijezda” za skladištenje mlaznica na slučaj; Teleskopska cijev od nehrđajućeg čelika; Crijevo kabela s rotacijom za 360 °.

Kompletan set: Mlaznicu za čišćenje “Paul/tepih”, baterije mlaznica za čišćenje, mlaznicu i hrpu za kemijsko čišćenje parketa i laminata, Aqua Stlax mlaznica s 2 “jastuka” izrađena od mikrovlake za vlažno čišćenje parketa i laminata, Throgs za tepihe, mlaznicu, mlaznicu . Za tapecirani namještaj s podizanjem navoja, mlaznica za prorez povećane duljine 360 mm , mlaznica za prskanje za vlažno čišćenje adapterom za tepih i čvrste površine, mlazcu za prskanje za vlažno čišćenje tapeciranog namještaja, koncentrat Thomas Protex čišćenje tepiha, markirana torba za pohranjivanje dodataka.

Dimenzije: 486x318x306 mm. Masa: 8 kg.

Jamstvo: 2 godine.

Zemlja proizvođača: Njemačka.

Cijena: 27 990 kuna.

OPIS

Vlasnici parketa i drvenih podova cijenit će kemijsko čišćenje gomilom prirodne kose i osjećaja, što nježno i učinkovito čisti parket. Prirodne čekinje prodiruju u svaki prorez između dasaka, a baza prekrivena od filca polira parket i daje joj sjaj. A posebna mlaznica aqua prikrivenost aqua stlax s “jastukom” iz mikro -fiber -a ispravno i delikatno pere drveni pod: samo s čistom vodom, bez razrjeđivanja prljavštine, čije čestice ogrebe pod, a ne ostavljaju tragove vlage, koji negativno utječu na lak i drvo. Kad pritisnete ručicu za sprej, voda vlaži “jastuk”, kada se ručica oslobađa, voda prestaje ući u mlaznicu. Pomaknite mlaznicu iz sebe – smeće se uklanja u isto vrijeme, a parket je vlažan. Pomaknite se prema sebi – parket se pranje i osuši.

Još jedna značajka modela je mlaznica Cleanlight s svijetlim LED pozadinskim osvjetljenjem, koja se automatski uključuje s nedovoljnom rasvjetom.

Patentirani sustav filtracije vode Aquabox osigurava čišćenje cijelog volumena sobe. Zbog činjenice da je zrak koji proizlazi iz usisavača navlaži, prašina koja visi u zraku smještena je na površini, gdje se ne može izbjeći da se susreće s mlaznicom za čišćenje vakuuma. Aquabox pruža stabilnu apsorpcijsku snagu tijekom čišćenja. Zahvaljujući posebnom dizajnu i prisutnosti poklopca, akvabox je nakon čišćenja lako očistiti: u nju je potrebno dodati 1 litru čiste vode, protresti se nekoliko puta i sipati.

Profesionalna parketna briga, pozadinsko osvjetljenje, radio kontrola na ručici, sila spremnika cijelog volumena sobe, mogućnost prikupljanja tekućine, skladištenja dvije mlaznice na kućištu za čišćenje vakuuma, poboljšane kotače, filter za pranje ere filtra.

Nema mlaznice za čišćenje madraca.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: