Pregled usisavača asa 6220 asa&asa

Usisavač AIP & AP dizajniran je za održavanje čistih domova u kojima ima životinja. No, više smo puta testirali druge modele usisavača asa i to uz upotrebu životinjske dlake, i možemo sa svom odgovornošću reći: bilo koji usisavač asa će se nositi s tim problemom, a turbo četka asa 205-3 uvijek se može kupiti.

Kućna tehnika

Usisavač za suho usisavanje s vrećicom za sakupljanje prašine asa 6220 asa&asa

Usisavač AIP & AP dizajniran je za održavanje čistih domova u kojima ima životinja. No, više smo puta testirali druge modele usisavača asa i to uz upotrebu životinjske dlake, i možemo sa svom odgovornošću reći: bilo koji usisavač asa će se nositi s tim problemom, a turbo četka asa 205-3 uvijek se može kupiti. Stoga obratimo pažnju na opću ergonomiju modela: to je prikladno zakrivljena zaobljena ručka, elektronička kontrola snage i teleskopska cijev od nehrđajućeg čelika, čija se duljina može podesiti laganim pritiskom na gumb, te pričvršćivanje mlaznica na cijev i gumene kotače koji ne oštećuju podnu oblogu. Usisavač je opremljen praktičnim sustavom parkiranja: kada koristite bočni držač, ne samo da će cijev usisavača, već će i njegovo tijelo biti u uspravnom položaju, tako da usisavač neće zauzimati puno prostora tijekom skladištenja.

Maksimalna snaga motora je 2.000 vata, ali unatoč tome, Ina & apa radi gotovo tiho zahvaljujući sustavu zvučne izolacije iapa. Turbo četka “izvlači” prašinu i vunu iz dubokih slojeva premaza, jamčeći apsolutnu čistoću namještaja i tepiha. Markirana 9-slojna vrećica za sakupljanje prašine od 3,5 litre Sadrži automatski ventil za higijensko odlaganje i razdjelnik protoka zraka za učinkovito punjenje vrećice bez smanjenja performansi usisavača. Mehanički indikator punjenja vrećice za sakupljanje prašine na vrijeme sugerira da je vrijeme za zamjenu vrećice. Filter Active aіg Clean s aktivnim ugljenom pruža najveću moguću čišćenje zraka i uklanjanje neugodnih mirisa, što je posebno važno, kada u kući ima ljubimci. Osim turbo četke, komplet uključuje mlaznicu s integriranim prekidačem “pod tepih”, mlaznicu za pukotine za teško dostupna mjesta, mlaznicu za čišćenje tapeciranog namještaja, četkicu s prirodnim čekinjama.

Cijena: 12.900 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: