Pregled potopnog blendera za umakanje-022-televizor

Braun

Višenamjenski, ergonomski, niska razina buke, sustav za pohranu, visokokvalitetni materijali.

Braun

Potreban je oprez pri zamjeni oštrih oštrica s nastavcima.

Obrada proizvoda

Potopni mikser/mikser za umakanje-022-oceana

TEHNIČKI PODACI

Snaga: 170 vata.

Načini rada: 2 brzine 10.000 12.000 i 15.000/17.000 o min .

Funkcije: miješanje, sjeckanje, bičevanje, sjeckanje leda, sjeckanje mesa.

Dizajn: sigurnosni prekidač s impulsnim kontaktom, osovina od nehrđajućeg čelika, mlin za obradu acetata, višenamjenski spremnik od polikarbonata otporan na toplinu, spiralna žica od 1,5 m.

Oprema: 4 odvojive mlaznice: mikser blender s više oštrica, miješalica, nastavak za disk pjenjača , nož za meso s dvije oštrice; mlin za procesor, stalak za pohranu, spremnik.

Dimenzije: duljina 33 cm. Težina: 925g.

Zemlja podrijetla: Južna Koreja.

Jamstvo: 1 godina.

OPIS MODELA

Značajka modela je kombinacija kompaktnosti i funkcionalnosti. Mikser noževi blendera drobi sirovo voće i povrće, pravi dječju hranu, miješa gustu hranu, drobi LED. Mješalica mlaznica s perforacijom homogenizira mlijeko i sokove, miješa umake, tuče vrhnje i bjelanjke. Uz pomoć pjenjače lako je pripremiti majonezu, koktele, vratove, pa čak i domaću kozmetiku. Mini procesor drobi orašaste plodove, žitarice, kavu, začinsko bilje i začine, a univerzalni spremnik s poklopcem omogućuje vam ne samo kuhanje u njemu, već i spremanje dobivene smjese u hladnjak.

Cijena: 14 355 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Comments: 1
  1. Josip

    Koji su najvažniji detalji i specifikacije ovog potopnog blendera za umakanje-022-televizor?

    Odgovori
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: