Pregled parnog željeza 1252: nabori-borba!

Ključna karakteristika IAS-1252 je velika snaga od 2.700 vata. Uređaj postiže zadanu temperaturu u nekoliko trenutaka. Još jedan plus je snažan parni udarac od 170 g min, koji vam omogućuje da izgladite i najsušenije i najgušće tkanine. Snažna para pomaže pospremiti stvari u vertikalnom načinu parenja.

Kućna tehnika

Parno glačalo za paru-125

2

Značajke

Snaga: 2,7 kilovata.

Funkcije: suho glačanje, parenje, stalna para, parni udar 170 g min, sprej, vertikalno parenje, sustav protiv kapanja, protiv kamenca, samočišćenje, automatsko isključivanje.

Potplat: Anodizirano.

Kontrola: termostat, podešavanje pare, indikacija rada, gumb za paru, gumb za raspršivanje.

Dizajn: elektronički senzor temperature, spremnik za vodu od 380 ml, zglobni nosač kabela, Ravna peta, kabel od 3 m.

Jamstvo: 1 godina.

Cijena: 2270 kuna.

Glačanje

Ključna karakteristika IAS-1252 je velika snaga od 2.700 vata. Uređaj postiže zadanu temperaturu u nekoliko trenutaka. Još jedan plus je snažan parni udarac od 170 g min, koji vam omogućuje da izgladite i najsušenije i najgušće tkanine. Snažna para pomaže pospremiti stvari u vertikalnom načinu parenja. A kako bi se osigurala funkcija, predviđen je veliki spremnik za vodu od 380 ml za dugo glačanje bez dolijevanja vode.

Način rada odabire se tradicionalnim kružnim regulatorom, a ugrađeni elektronički senzor pomoći će u preciznom održavanju odabrane temperature potplata tijekom procesa glačanja.

Duljina kabela za napajanje utječe na jednostavnost upotrebe glačala, u ovom modelu iznosi čak 3 metra.

Potplat

Željezo je primijenilo novi anodizirani potplat. Proces anodiziranja potplata je elektrolitički proces stvaranja zaštitnog sloja na površini metala. Aluminij se pretvara u aluminijev oksid. Oksidni film povećava tvrdoću i ispunjava nepravilnosti metala, čineći ga glatkijim, smanjujući tako koeficijent trenja. Potplat je gladak poput keramike i čvrst poput nehrđajućeg čelika. Omogućuje lako klizanje željeza na tkanini. Udobnom glačanju također pomaže prisutnost 439 otvora za paru u potplatu za maksimalan izlaz pare i stvaranje jastuka za paru prilikom glačanja.

Sigurnost

Model ima dvostruki sustav protiv kamenca. Ugrađeni filtar nadopunjen je uklonjivim uloškom s ionskom izmjenjivačkom smolom, koji pročišćava vodu dok se ne stvori para, osiguravajući ujednačen, bez elemenata kamenca, izlaz pare tijekom glačanja u načinu pare. Uložak se mora povremeno čistiti u uobičajenoj otopini kuhinjske soli.

Snaga i jaka para, dugi kabel.

Snaga željeza usporediva je s snagom pećnice, za neke stanove to je malo previše.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: