Pregled kuhinjskog pročišćivača zraka

Prednja strana sastoji se od tri ploče, svaka sa svojim kutom nagiba, zbog čega izgleda kao zakrivljeno krilo. Središnja ploča izrađena je od perforiranog nehrđajućeg čelika.

Nape

Kuhinjska napa

SPECIFIKACIJE:

Kapacitet: 900m3; sat.

Načini: povlačenje, recirkulacija.

Soba: do 28 m2 s visinom stropa 2,7 m, zapremina do 75 m3; .

Razina buke: 48-67 db 1-4 brzina .

Snaga: 250 vata.

Kontrole: touch, Internet, 4 brzine, Timer; indikacija rada, brzina, zagađenje filtera.

Rasvjeta: LED, 2v2, 5 vata.

Dimenzije: 800h341h950-1240 mm.

Prednja strana: staklo crno bijelo, nehrđajući čelik.

Kanal: 150 mm.

Značajke: usisavanje perimetra, nagnuta struktura, Perforirani umetak.

Jamstvo: 1 godina.

Cijena: 27.600 kuna.

Dizajn

Nagnuta napa širine 80 cm. Kada se koristi u načinu ispuštanja, na cijev se postavlja Ukrasno kućište. Prednja strana Nape izrađena je od stakla, a postoje dvije sheme boja-bijela i Crna. Prednja strana sastoji se od tri ploče, svaka sa svojim kutom nagiba, zbog čega izgleda kao zakrivljeno krilo. Središnja ploča izrađena je od perforiranog nehrđajućeg čelika.

Funkcionalnost

Napa radi pomoću obodnog usisnog sustava. Zrak s ploče za kuhanje usmjerava se u središte prednje strane, a zatim se preusmjerava u utor oko perimetra. Nakon prolaska uskog prostora unutar uređaja, zrak se prirodno ubrzava. To povećava učinkovitost uređaja, smanjuje opterećenje motora, a također smanjuje razinu buke. Motor Nape ima četiri postavke za uključivanje uređaja u potrebnom načinu rada. LED elementi koriste se za osvjetljavanje ploče za kuhanje. Troše samo 2,5 vata, a resurs imaju i do 40 000 sati.

Upravljanje

Sustav kontrole modela touch, internet. Svaka brzina ima svoj gumb. Kada se aktivira brzina, gumb svijetli i djeluje kao indikator.

Tajmer vam omogućuje da odgodite isključivanje kako biste uklonili zagađeni zrak nakon završetka kuhanja i kada su svi već otišli iz kuhinje.

Indikator onečišćenja filtra podsjeća na potrebu pranja aluminijske kasete, a u slučaju rada u recirkulacijskom načinu rada – da je potrebno zamijeniti ugljični filtar.

Dizajn, 4 brzine, mjerač vremena, indikacija onečišćenja filtera.

Izgleda bolje na slobodnom zidu.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: