Pregled kotlova Ina/ Ina

U veljači 2013. tvrtka amarai predstavila je novu seriju plinskih kotlova implementiranih u sklopu projekta amarai. Ova serija, s oznakom “Internet” u nazivu, uključuje i tradicionalne i Kon densacijske zidne plinske kotlove s maksimalnim kapacitetom od oko 20 35 kilovata. Ovo je najviše” trčanje ” raspon, takva snaga je dovoljna da osigura toplinu, a ako je potrebno, onda tuga čija je voda stan, mala kuća ili vikendica. Ako nastavimo dešifrirati nazive kotlova, tada riječ ” IPA “u rangu znači da kotao pripada srednjoj cjenovnoj kategoriji, a” IPA ” ukazuje na to da je kotao kondenzacija. Sorte s jednim krugom u svom nazivu imaju i riječ”Internet”.

Zidni kondenzacijski plinski kotlovi Aina_ Aina_ Aina_ Aina_ Aina_

Zidni kondenzacijski plinski kotlovi asa/ asa

Svi modeli Iasipina praktički se ne razlikuju jedan od drugog, razlika je samo u razini maksimalne snage, koja se također može odrediti iz punog naziva kotla. Ovdje su tri va Rianta. 24. IPA, 30. IPA, 35. IPA maksimalna toplinska snaga u režimu grijanja – 22,0; 28,0 i 31,0 kilovata, u režimu tople vode-26,0; 30,0 i 34,5 kilovata. Kotlovi s jednim krugom dostupni su u sve tri verzije, dva kruga-u prva dva. Modeli ob su rudareni ugrađenom upravljačkom pločom s rusificiranim LCD zaslonom.

Najvažniji elementi-plamenik s miješanjem prije kuhanja, spiralni glavni izmjenjivač topline, kao i ploče s izmjenjivačem topline tople vode-izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Kotlovi su dizajnirani za rad u krugovima grijanja s volumenom rashladne tekućine od 100 do 300 litara i potpuno su spremni za spajanje na si sustave grijanja i tople vode. Volumen ugrađenog ekspanzijskog spremnika je 6,5 litara za modele s dva kruga i 8,0 litara za modele s jednim krugom. Budući da su zidni kotlovi najčešće montirani u kuhinjama, u blizini stambenih prostora, svi modeli imaju dodatnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

Kotlovi serije Zina, bez obzira na raznolikost, u potpunosti su prilagođeni za rad u Hrvatskim uvjetima, stoje na padovima napona u elektroenergetskoj mreži, sposobni su raditi čak i s uličnim temama do -52 Zina i kada se tlak plina u liniji smanji na 5 mbar, kao i pri niskom tlaku i protoku vode u krugu tople vode.

Cijena: Internet od 52.000 kuna.; Internet od 60.800 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: