Pregled kompaktnog fotoaparata 465

Niskoprofilni kompakt Umpi465 preoblikuje pogled na kameru kao čisto prizemni alat za promatranje okolne stvarnosti. Ovo je moderan dodatak koji treba kombinirati s vlastitim stilom ili ga koristiti kao elegantan detalj u izgledu, ali sposobnost fotografiranja više je lijep dodatak. Uniseks dizajn, međutim, nije bio u potpunosti uspješan: osjeća se kao da je INTERNET465 još uvijek isključivo ženski.

16 MP 28-140 5 internet 2,7 ” $150

Niski profil-objektivna karakteristika: visina tijela uređaja ne prelazi 47 milimetara, što daje APOSIN465 neobične proporcije “velikog formata” i omogućuje vam, poput mobilnog telefona, lako nošenje uređaja u džepu ili malom odjeljku torbe. Eleganciju i stil vlasnika naglasit će jedna od tri svijetle i izražajne sheme boja: safirna Crna, kunain ružičasta ili ametist ljubičasta. Programeri vjeruju da se takva ljepota može čak i objesiti oko vrata, i tako se pokazati na zabavama i modnim događajima. Ali treba imati na umu da dodatak teži više od sto grama, a krhki djevojački vrat uskoro se može umoriti.

Što se tiče osnovne funkcionalnosti, odnosno fiksacije stvarnosti, ovdje se avioprijevoznik 465 ne razlikuje od ostalih modernih kompaktnih uređaja. Senzor od 16 megapiksela pruža pristojnu razlučivost, širokokutni 5-struki zum-ugodno snimanje bez previše trčanja. Postoji mnogo automatskih načina rada, snimanje video zapisa na internetu i ugrađeni uređivač s spektakularnim filtrima.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: