Pregled električnog kuhala za vodu 600 asa 7 asa

Električni kotlovi

Stil, ergonomija, brzo kipuća voda, jednostavno čišćenje.

Braun

skala razine vode je uska, vodu je teško vidjeti. Model je prilično težak.

Električno kuhalo za vodu 600 asa 7 asa

Čajnik

Snaga: 2200 vata.

Kapacitet: 1,7 l.

Dizajn: ručno polirano kućište od nehrđajućeg čelika, zatvoreni grijaći element od nehrđajućeg čelika, otvoreni dizajn ručke, rotacija na postolju od 360, bežična veza s postoljem, dvosmjerna skala razine vode s indikatorom, uklonjivi filtar za uklanjanje kamenca koji se može prati, pretinac za odlaganje kabela u postolju, zaštita od uključivanja bez vode, indikatorsko svjetlo za rad, gumb za otvaranje poklopca.

Dimenzije: 320 visina H 240 promjer mm.

Težina: 2 kg.

Boja: nehrđajući čelik.

Zemlja proizvodnje: Kina.

Jamstvo: 2 godine.

Model je dio kolekcije klasičnih čeličnih kotlića s interneta i već je nekoliko godina uzor stila-inače kako objasniti brojne pokušaje kopiranja. Međutim, original je savršen čak i u malim stvarima, a oblik ručke promišljen je za sigurnu upotrebu: ima anatomski zahvat i ne klizi u rukama. Gumb za otvaranje poklopca nalazi se “ispod prsta”, tako da je izuzetno prikladan za upotrebu. Čajnik se automatski isključuje kada voda ključa ili nema, poklopac je otvoren, a također i ako je uklonjen iz baze. Velika snaga omogućuje kotliću da prokuha 200 ml vode u samo 45 sekundi. Zatvoreni grijaći element se vrlo lako čisti.

3 990 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: