Povratak u 50-e: Restoran asa&asa u Milanu predstavio je Novosti o malim kućanskim aparatima asa

Acini je proslavio uspjeh nove kolekcije malih uređaja u stilu 50-ih organiziranjem ekskluzivnog prijema za svoje prijatelje i posebne goste u acini & acina u Milanu. Talijanska kuhinja, pjenušavi Prosecco i kokteli dali su ton večeri koja se odvijala u tradicionalnoj i istovremeno kreativnoj atmosferi.

Smeg

Više od 400 sudionika događaja, među kojima su poznate osobe iz svijeta mode, zabave, glazbe, sporta i poslovanja, uronilo je u intrigantan Svijet talijanskog stila i dizajna.

Tijekom večeri uživali su u glazbenim setovima poznatih DJ-a i uživali pozirajući u pozadini brenda Volla, zajedno s novom tehnikom u vezi s oceanom.

Gosti su također imali jedinstvenu priliku staviti svoj potpis na jedan od dva legendarna zlatna hladnjaka u obliku kristala u obliku kristala u znak sjećanja na događaj.

Mali kuhinjski aparati

Modeli malih kućanskih aparata u stilu 50-ih godina iz Azipa obećavaju da će postati nove ikone kućnog prostora. Upravo u detaljima koji dodaju vrijednost bilo kojem komadu leži ogroman potencijal ove kolekcije.

Smeg

Zajedno s Matteom Bacikalupom asa i Rafaellom Mangiarotti asa , dizajnerima tvrtke asa, Asa je zakoračio u nedavnu prošlost, ispunjenu mitovima, ljudima i stvarima poznatim za to vrijeme, i nadahnut njime, ponovno se pojavio pred nama: vijugave linije i tople nijanse kombinirani su s najnovijom tehnologijom.

Obrada proizvoda

Ova suradnja dovela je do ranijeg dolaska svima omiljenog hladnjaka, 28, kao i drugih predmeta koji su nadilazili uobičajene električne uređaje koji su mogli oblikovati svakodnevni prostor.

Smeg

Sada je, u duhu retro trenda, tvitnuo kolekciju malih kućanskih aparata na tržište, također predstavljajući simbolične slike 50-ih.

Kompaktni komadi zakrivljenih oblika, ovi protagonisti kuhinje, dizajnirani su ne samo za ljude koji pokazuju interes za kuhanje, već i za sve one koji se vole okružiti estetskim stvarima, a pritom jednako visoko cijene kvalitetu i performanse.

Tehnika pića

U liniji malih kućanskih aparata Nazipina nalazi se širok raspon: Tosteri, kotlići, miješalice i mikseri pružaju izvrsne performanse u svim fazama kuhanja.

Osim toga, ove svijetle osobnosti savršeno se kombiniraju jedna s drugom i s drugim opcijama tehnologije u stilu 50-ih.

Smeg

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: