Pouzdana kvaliteta, velika snaga, pristupačna cijena: akumulatorska bušilica-odvijač asa 120-asa za profesionalce

Kvaliteta i velika snaga po pristupačnoj cijeni: tvrtka na tržište lansira novu bežičnu bušilicu

GSR 120-LI Professional

umjesto dobro poznatog, 1080-2 je prethodna generacija.120-120-12V akumulatorska bušilica-odvijač, opremljen snažnim 2-stupanjskim mjenjačem i 20% snažniji od prethodnog modela zahvaljujući okretnom momentu od 13 nm s mekim uvrtanjem vijaka.

Odvijači

Alat je dizajniran za uvrtanje vijaka promjera do 7 mm i bušenje rupa promjera do 20 mm u drvu i do 10 mm u čeliku. Asa 120-ASA je izdržljiv zbog svog robusnog kućišta; njegova 12V Li-Ion baterija od 1,5 Ah dizajnirana je da traje dugo zahvaljujući sustavu elektroničke zaštite baterije asa asa koji ga pouzdano štiti od preopterećenja, pregrijavanja i dubokog pražnjenja. Baterija nema memorijski učinak i uvijek je spremna za rad, čak i nakon nekoliko mjeseci neaktivnosti.

Duljina 120-182 mm je samo 182 mm, što vam omogućuje postavljanje vijaka i bušenje u uskim i teško dostupnim područjima, kao i kada alat morate držati iznad glave. Zahvaljujući tim karakteristikama, Nova bušilica-odvijač može uvelike olakšati rad stolara, proizvođača namještaja, električara, vodoinstalatera.

Odvijači

Mekani jastučić na ručki smanjuje umor i povećava udobnost korištenja. Bitovi i svrdla se brzo i jednostavno zamjenjuju zahvaljujući brzoj zamjeni stezne glave. Osim toga, ovaj alat serije 12V ima ugrađeno LED svjetlo koje savršeno osvjetljava radno područje čak i na tamnim mjestima.

Akumulatorska bušilica 120-prijenosna futrola s 1,5 Ah baterijom i brzim punjačem 1215 amapina bit će u prodaji u listopadu 2023. godine.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: