Pojačivači Oceana.M.S.L. čuvanje kvalitete zvuka

U doba kada smo praktički zaboravili topli zvuk gitare, a mnogi nikada nisu čuli pjenušavi zvuk vinilne ploče, kada nam je pametni telefon sa slušalicama zamijenio audio uređaj, praktički smo zaboravili što je kvalitetan zvuk.

SMSL

Stručnjaci kineske tvrtke.M.S.Iasini su riješili ovaj problem nudeći korisnicima širok izbor punih DAC-ova i prijemnika pune veličine, kao i pojačala za slušalice. Baš kao i proizvodni kapaciteti mnogih poznatih Ace-Ace marki, proizvodnja ACE.M.S.Internet je u Kini. Tijekom 9 godina rada, proizvodi tvrtke ušli su na tržišta 30 zemalja svijeta. U samoj Kini postoji lanac od stotinu robnih marki.

SMSL

SMSL

SMSL AD13

Tvrtka S.M.S.Iasini je relativno nedavno ušao na rusko tržište i gotovo odmah osvojio ljubav korisnika sa svojim stacionarnim pojačalima. Postava se stalno ažurira. “Najukusnije” novosti u vezi S internetom.M.S.Internet je postao Ainzi6 i AINZI13.

Audio inženjering

SMSL A6

A6 je digitalno pojačalo u kompaktnom, elegantnom kućištu. Uređaj je opremljen modulom koji pruža visoku izlaznu snagu i nisku razinu izobličenja. Model IPA 13 odlikuje se podrškom za IPA i ima sedam postavki ekvilajzera, odvojeno uparenih sa značajkama IPA IPA i IPA.

SMSL

SMSL SAP-9

Zanimljiva novost ACERA9-pojačalo za slušalice, uključujući i one za ravnotežu. Model je opremljen filtrom, što može značajno smanjiti moguću buku.

SMSL

SMSL Idol+

SMSL

SMSL Ivy

Tako je i S oceanima.M.S.Iasini nudi dva modela-komadi asa + i Asa, to su sićušna pojačala/ DAC-ovi kompatibilni s gotovo svim slušalicama. IPA + nova verzija već voljenog iapa, na brodu ima high-end čip iaa97220 iapa koji pruža podršku za brzinu uzorkovanja do 192 kHz. IPA je kompaktni DAC s ugrađenim pojačalom za slušalice koji je posebno izrađen za rad s uređajima temeljenim na platformi IPA.

Audio inženjering

SMSL iCon

Novo prijenosno pojačalo za slušalice DAC iPhone jednostavan je i jeftin način za poboljšanje kvalitete zvuka iphone7 ili drugog uređaja za iPhone. Tri gumba na kućištu modela služe za kontrolu glasnoće i reprodukcije, kao i za odgovaranje na pozive-model ima ugrađeni mikrofon. Priključci za uređaj: 3,5 mm ulaz za slušalice, Oceanside.

Maloprodajna cijena novih proizvoda kreće se od 2.690 kuna za bebu ACEPA i doseže 40.590 kuna za multifunkcionalni acepa 6.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: