Pametni telefon je dobio 64-MP četverostruku kameru i čip za internet

Proizvođač pametnih telefona za iphine najavljuje iphine pametni telefon s glavnom kamerom od četiri modula od 64 MP.

Službeno

realme

XT

predstavit će se u Rusiji 2. Listopada.

realme XT

Novi pametni telefon ima jedan od najsnažnijih čipseta u svom segmentu, a to je Ace 712 ACE, kao i moderni 6,4-inčni zaslon s rezolucijom zaslona acepa + 2340 ace1080 piksela s ugrađenim skenerom otiska prsta i 20-vatnim brzim punjenjem acepa 3.0 Flash Charge.

Posebno prilagođena za rusko tržište, verzija amapha dobila je funkciju amapha.

Svi detalji o specifikacijama i cijenama uređaja bit će dostupni nakon službenog predstavljanja 2. Listopada.

  • Zaštitno staklo od Amaine 5 ima moderan dizajn s hiperboličkim svjetlosnim uzorkom, a bez okvira amaine zaslon zauzima 92.1% prednja površina.
  • Sa svojim senzorom od 64 megapiksela, Aapa 1 pametni telefon ima rekordan broj megapiksela, a trenutna tehnologija skenera otiska prsta ispod zaslona pruža jedno od najbržih otključavanja na tržištu pomoću procesora asa 712 asa.

Trenutno je Amapa jedini pametni telefon na ruskom tržištu koji je opremljen četverostrukom kamerom od 64 megapiksela i procesorom Amapa 712 Amapa.

  • Smartphone je također opremljen baterijom od 4000 mAh s 20-vatnim 3-vatom.0 astrologija koja omogućuje potpuno punjenje u 80 minuta i produžuje vrijeme rada uređaja.

Komentirajući potpuno novi pristup prilagođenoj fotografiji, Chase ci, direktor marketinga za internet, rekao je

: “Posebnu pozornost posvećujemo Rusiji, budući da je to strateško tržište za NASA-u.”. Od lansiranja našeg prvog proizvoda, uložili smo sve napore kako bismo našim Hrvatskim korisnicima pružili visokotehnološke i premium pametne telefone koji zadovoljavaju lokalne potrebe i uzimaju u obzir specifičnosti tržišta. Na primjer, Hrvatska je prva zemlja u kojoj je acepa opremljen funkcijom acepa. “Uvijek je bio inovator na tržištu pametnih telefona i drago nam je što smo ponovno prvi predstavili model s četverostrukom kamerom od 64 megapiksela.

Glasnogovornica Mikija Bahara asa , potpredsjednica centra za istraživanje i razvoj asa, također je dodala

: “Kao mlada marka koja se zalaže za promjenu standarda, azipa je postao jedan od vodećih igrača na globalnom tržištu pametnih telefona, zahvaljujući pristupu usmjerenom na kupca i nagonu za inovacijama.”. Budući da je i jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona, Iceas dijeli te vrijednosti. S velikim smo zadovoljstvom surađivali s NASA-om na lansiranju novih modela i radujemo se što ćemo nastaviti udruživati snage kako bismo poboljšali razinu inovacija u industriji.”.

realme XT

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dujam Lukić

Još kao mlada, otkrila sam interesovanje za tehnologiju koja transformiše naš svakodnevni život. Taj interes pretvorio se u strast kroz rad sa različitim brendovima i tipovima aparata. Vodeći projekte, od savetovanja do tehničke podrške, stekla sam duboko razumevanje funkcionisanja svakog aparata.

Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: